Eladó ház Kesztölc, Ady Endre utca 12 83 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kesztölc, Ady Endre utca 12 83 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8096781
Referenciaszám: fixotthon.ingatlan@gmail.com
Feltöltve: 4 hónapja

Kesztölc eladó családi ház 3+1 fél szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
601 205 Ft/m²
83 m²
Alapterület
256 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kesztölc belterületén jó állapotú, nettó 83 m2-es családi ház, 256 m2-es telekterülettel eladó. Kialakításának köszönhetően 2 generációnak is alkalmas. Az ingatlan 2020-ban teljeskörű felújításon esett át. A telken kocsibeálló, valamint egy 5 nm-es tároló is helyet kapott. A vásárláshoz hitel, Falusi CSOK, CSOK Plusz igényelhető. Ebben, mint bankfüggetlen szakértő állok az érdeklődők rendelkezésére. - új vízvezeték és csatornarendszer került kiépítésre, - a teljes villanyhálózat cseréje megtörtént, - a külső, valamint a belső nyílászárok is megújultak, - a ház szigetelést (15 cm polisztirol Dryvit szigetelés), a tető pedig új cserepeket kapott, - az udvar új kerítéssel és kapuval lett körbekerítve, - új gázkazán került beüzemelésre. Ez biztosítja a fűtést és melegvízellátást is. - nyugati tájolás, - per és tehermentes ingatlan. Kesztölc egy festői szépségű község Komárom-Esztergom vármegyében. A település a Pilis hegység délnyugati lábánál található. Kesztölc Budapesttől 39, Esztergomtól 9, Dorogtól 6 km-re fekszik. A község közelében halad el a 10-es és a 117-es főút. Az elkövetkező években veszi kezdetét az M100-as gyorsút építése, amely az M1-es autópályával (Bicskei térség) köti majd össze a települést, így könnyítve az autóval történő közlekedést. A vonathálózat Dorogról, Leányvárról elérhető. Vonattal Újpest Metróállomás 40 perces menetidővel megközelíthető. Innen a vonat Budapest Nyugati Pályaudvarig tovább közlekedik. A községben óvoda, általános iskola, gyermek-és felnőtt háziorvos, védőnői szolgálat, fogorvos egyaránt működik. A mindennapokat pedig kisebb boltok (élelmiszer, zöldség-gyümölcs, virágbolt, kávézó) teszik komfortossá. A ház ideális lehet fiatal párok, családok számára, valamint 2 generáció együttélésére egyaránt. A település kiváló választás mindazok számára, akik nyugodt, természetközeli életet szeretnének élni, miközben könnyen elérhetik a Dunakanyar és Budapest, valamint agglomerációja kínálta kényelmi szolgáltatásokat. A településen találhatóak különféle túraútvonalak és kirándulóhelyek, így ajánlom az aktív szabadidős tevékenységek kedvelőinek. Az ingatlan tehermentes, tulajdoni lapja rendezett. Azonnal költözhető (az elmúlt években kizárólag saját használatú nyaralóként funkcionált). Amennyiben felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal. Hitelre van szüksége? Ingyenes hitel tanácsadásban is készséggel állok a rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortosjó beosztásúcsendesvilágosamerikai konyhahőszigeteltreluxaszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete Zsolt Fixotthon Az iroda összes hirdetése
+36 70 774 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete Zsolt Fixotthon Az iroda összes hirdetése
+36 70 774 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY