Eladó ház Kesztölc 125 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kesztölc 125 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7708457
Referenciaszám: 9877
Frissítve: 20 napja

Kesztölc eladó családi ház 5 szobás: 35,9 millió Ft

35,9 millió Ft
287 200 Ft/m²
125 m²
Alapterület
299 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 113 594 Ft
Második évtől
148 942 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kesztölc központjában, a Pilis lábánál, Klastrompuszta közelségében 3 km-re /kitünő borvidéken/ eladásra kínálok 125,5 nm-es parasztházat! A családi házból két külön bejáratos lakás lett kialakítva, amely együtt eladó! A lakásokat fedett kapujárón keresztül tudjuk megközelíteni, amely tetőszerkezete vörösfenyőből készült. Az épület felújítást igényel. Az utca frontján elhelyezkedő épület elosztása a következő: 1. lakás (68 nm + 25 nm) - szoba1 - szoba2 - Fürdőszoba - konyha - külön bejáratos nyári konyha és tároló az épület végében , amely egy 3. lakrész kialakítására alkalmas , alapterülete 25 nm Az épülettel egy tető alatt, egybe építve található egy nyitott tároló, amely igény szerint beépíthető. kb 25 nm A meleg vizet villany bojler szolgáltatja. A fűtés gázkonvektorral megoldott. 2. lakás ( 32,5 nm): - előszoba - nappali - szoba Az ingatlan összközműves, a két lakás fűtése gázkonvektoros. A gáz és az áram külön mérőkkel megoldott. Az épület által közre fogott napos 300 nm-es udvarról gyönyörködhetünk a tájban, adottságai miatt mégis elszeparált, rejtve a kíváncsi tekintetektől. Irányár: 35.9 millió Ft Keressen minket és mi segítünk egy kedvezményes ár kialakításában! Ne habozzon, bátran tegyen ajánlatot! Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vadászi Iván Immo1 Esztergom Az iroda összes hirdetése
+36 70 675 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vadászi Iván Immo1 Esztergom Az iroda összes hirdetése
+36 70 675 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY