Eladó ház Keszthely 115 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Keszthely 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8120994
Referenciaszám: HZ061946-4651966
Frissítve: ma

Keszthely eladó családi ház 4 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
520 870 Ft/m²
115 m²
Alapterület
1510 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 534 Ft
Második évtől
248 513 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Keszthely Kertváros legjobb adottságú környékén egy önálló építményként kiemelt, 115 m2 nettó alapterületű, a keszthelyi hegységre néző és elvehetetlen örök balatoni panorámával rendelkező lakóház. A régi építésű épület jelentős felújításra szorul, födém- és tetőcserét, belső korszerűsítést igényel, de szerkezet-statikailag jó állapotban van. További fejlesztési lehetőségként akár kétlakásos épületté is bővíthető. A lakóházhoz 1510 m2-es terület tartozik., amely a 2.655 m2-es belterületi ingatlan telekmegosztásával kialakított 1.315 m2-es külön hrsz.-ú udvar és beépített terület tulajdonjoga mellett tartalmazza a vevő kizárólagos használatába kerülő, a telekkel egy egységet képező 195 m2-es, előkert és/vagy parkoló céljára alkalmas területrészt is. A parkosított belterületi ingatlant gyümölcsfák, bokrok, fenyők, virágzó növények ékesítik. Az eredeti állapotú ház cseréptető héjalású, a ház falazata a térségre jellemző laposkő, A ház fűtését jelenleg cserépkályha biztosítja. Az ingatlanban egy tágas nappali, három nagyon jó méretű szoba, fürdő, konyha-étkező, közlekedő és egy padlásfeljáró található. A ház alatt pedig hangulatos 24 m2-es pince húzódik. A házból felvezető lépcsőházon át jutunk fel a 23 m2-es tetőtéri teraszra, ahonnan pazar kilátás, a keszthelyi hegységet is magába foglaló balatoni panoráma tárul elénk. Víz, villany a házban, szennyvíz a telekhatáron, gáz, optikai kábeles IT-szolgáltatás az utcában. A lakóingatlant a tulajdonosok az elmúlt 25 évben csak raktárként használták, a hozzá tartozó parkosított területet folyamatosan karbantartották. Keszthely-Kertvárostól a belváros, a Balaton-part, Hévíz. percek alatt elérhető távolságra van. (Hévíz tófürdő bejárata 2,5 km, Balaton 4 km). A lakóházas ingatlan (épület + terület) vételára: 59.900.000 Ft Az ingatlan per-és tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető. Újítsa fel az ingatlant saját ízlésének megfelelően és legyen otthona olyan amilyenre igazán vágyik. Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitelügyintézéssel és energetikai tanúsítvány elkészítésével. Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1963
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magasi Tünde Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 218 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magasi Tünde Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 218 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY