Eladó ház Keszthely 300 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Keszthely 300 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7934720
Referenciaszám: H478240
Frissítve: 21 napja

Keszthely eladó családi ház 15 szobás: 124,99 millió Ft

124,99 millió Ft
416 633 Ft/m²
300 m²
Alapterület
200 m²
Telek
15 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 395 490 Ft
Második évtől
518 558 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Keszthely központjában, a Helikon szomszédságában, a Balatontól mindössze 200 méterre eladó ez a modern, üzleti szempontból is kifejezetten jó adottságokkal bíró ingatlan! Társasházként bejegyzett házrész, amely önálló helyrajzi számon van nyilvántartva, teljesen független a szomszédos ingatlanoktól mind közművek, mind megközelítés szempontjából. Saját bejárattal, udvarral és parkolási lehetőséggel rendelkezik, a hozzá tartozó telekrész 200 nm. Az udvarrész leválasztott a többi lakástól, közvetlen bejárata van az útról. A ház alsó szintjén 3 különálló apartman van kialakítva, amelyből bármelyik központi elhelyezkedése és az utcára nyíló bejáratoknak köszönhetően akár üzletként is üzemeltethető! Az ingatlan pillanatnyilag panzióként üzemel, de nem üzleti vállalkozásként kívánják értékesíteni! Lakóingatlan minőségében, felújított, gondosan karbantartott állapotban, a jelenlegi ingatlanpiac egyik kiemelkedő lehetősége! Az első és második emelet apartmanjai könnyedén összenyithatóak, így egy tágas (100 nm), akár nagycsaládnak is megfelelő élettér nyerhető. A ház két felső emelete így egy-egy lakásként funkcionálhat, amelyet belső lépcsőházból lehet megközelíteni. Jelenleg itt 3 kisebb lakrész található. Mindegyik lakrész nappali-háló-fürdőszoba felosztásban üzemel jelenleg. A sorház szomszédos részei szintén lakóépületek, ugyancsak egy-egy család otthonául szolgálnak, mindenkinek lekerített kertje van. Ez alól csak a ház zárórésze kivétel, ahol egy hangulatos éttermet találunk. Az épület fűtését gáz rendszerű kazán biztosítja, radiátoros hőleadással. A meleg vizet bojler szolgáltatja. A Balatonpart sétánya, a móló, a városi strand mind pár perces sétatávolságra vannak, autóval pillanatok alatt a központban, vagy a bevásárlóközpontok rengetegében találjuk magunkat. Fantasztikus lehetőség a variálható/nagy méretű élettér és a kiváló elhelyezkedés okán is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csesznák Veronika Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csesznák Veronika Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY