Eladó ház Kerepes 1198 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kerepes 1198 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8286384
Referenciaszám: 6247
Feltöltve: 2 napja

Kerepes eladó családi ház 8 szobás: 120 millió Ft

120 millió Ft
0 Ft/m²
1198 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 379 701 Ft
Második évtől
497 855 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
!HÍVJA KÖZVETLENÜL A TULAJDONOST! NÉV: Felhasználó TELEFONSZÁM: +36308479980 EMAIL: balikajhs@gmail.com Elhelyezkedése: Belterület Állapota: Használt - felújítandó Komfort besorolása: összkomfortos Építési éve: 1975 Alapterülete: 290 m2 Telekterülete: 1 198 m2 Szobák száma: 8szoba Közművek: Gáz, Víz, Villany, Csatorna Gázellátás: Vezetékes Vízellátás: Vezetékes víz Melegvíz-ellátás: Villanybojler Áramellátás: 230V Fűtés módja: Vegyes Fűtés típusa: Konvektoros, Központi vegyes tüzelésű kazánnal Homlokzat állapot: Felújítandó Építési mód: Tégla Tető formája: Magas Tető anyaga: Pala Parkolási lehetőség: Garázsban, Telken Kilátás: Utcafronti kilátás, Udvari kilátás Jellemzői: Jó közlekedés, Beépíthető tetőtér, Kert Energetikai besorolás: Nincs adat Egyéb jellemzők: Terasz, Melléképület, Pince, Tetőtér Közelben: Iskola, Óvoda, Helyi autóbuszállomás, Orvosi rendelő, Bolt, Postahivatal Terhelések: Tehermentes ingatlan Eladásra vonatkozó információk: Azonnal beköltözhető Kerepes központi részén eladó az 1975-ben épült, 290 m2-es, téglaépítésű családi ház. Az ingatlan 3 szintes. A magasföldszint és az első emelet elrendezése azonos, 3 szoba, konyha, fürdőszoba, mindez 85-85 m2-en. A 35 m2-es tetőtérben 2 szoba és egy zuhanyzó került kialakításra. Az emeleti szinteket külső lépcsőn lehet megközelíteni, ezért több generáció együttélésére is alkalmas az ingatlan. A ház alatt lévő szuterént, mely szintén 85 m2 alapterületű az udvar felől lehet megközelíteni, ebben található egy nagyméretű pince, tárolóhelyiség, illetve garázs. A ház fűtése gázzal és vegyestüzeléssel is megoldható. A házhoz még egy plusz 40 m2 alapterületű, különálló lakrész is kapcsolódik, amely 1 szobából és konyhából áll. Ez alatt is kiépítésre került pincehelyiség. A telek mérete 1198 m2, a hátsó részében akár állattartásra alkalmas melléképületek, illetve gyümölcsfák, kertművelésre alkalmas terület található. Az ingatlan felújításra szorul. Az emeleti és a tetőtéri rész nem lett befejezve, csak a magasföldszinti rész van használva. Az épület nagysága, illetve elhelyezkedése miatt egyéb üzleti hasznosításra is alkalmas. Az ingatlan Kerepes egyik legfrekventáltabb utcájában helyezkedik el, a kert végén gyönyörű kilátással a Gödöllői dombságra. Bolt, posta, iskola, óvoda, buszmegálló, HÉV-megállóhely gyalogosan pár perc alatt megközelíthető. Helyi buszjárat is van. Autóval 5-8 perc alatt elérhetőek nagyobb üzletek, bevásárlóközpontok, pl. Lidl, Aldi, Jysk, Pepco, Auchan, stb. A település ideális azoknak, akik szeretik a vidéki környezetet, de mégis közel szeretnének lenni a fővároshoz (15-20 perc alatt elérhető az Örs vezér tér). Az ingatlan irányára: 120 000 000 Ft, komoly vásárlási szándék esetén bizonyos mértékig az ár alkuképes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortospince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 847 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 847 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY