Eladó ház Kerepes 96 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kerepes 96 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8280258
Referenciaszám: H492622
Frissítve: ma

Kerepes eladó családi ház 3 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
780 208 Ft/m²
96 m²
Alapterület
614 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 236 997 Ft
Második évtől
310 745 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Kerepesen, egy 614 nm-es telken található, 82 nm-es, 3 szobás, 28 nm-es terasszal rendelkező családi ház! Amit az ingatlanról tudni érdemes... Az alapja, az 1950-es években épült vegyes falazattal, az első nagyobb hozzáépítésen 2000-es években esett át, ez érintette a téglafal hozzáépítéseket, esztétikai, valamint műszaki felújítást. Jelenlegi állapotát, 2020-ban érte el, ugyanis jelenlegi lakói új tetőt építettek (lemezcserép héjazat), padlásfödémet szigetelték, külső nyílászárói modern hőszigetelt üveggel/tokkal cserélve lettek, új cirkó került telepítésre, 70 literes bojlerrel kiegészítve. Alternatív fűtési lehetőségként, meg lett hagyva a vegyes tüzelésű kazán, illetve egy nagy teljesítmény GREE klíma is helyet kapott. A kényelmet tovább növeli, egy elektromos csúszó kapu, amin áthaladva egy duplaállású, fedett gépkocsiparkolót találunk. A telken belül, kútról megoldva lehet a kertet öntözni, valamint egy 28 nm-es, fedett terasz, kertikonyha növeli a komfort érzetet. Számtalan pakolási/tárolási lehetőség biztosított, ugyanis rendelkezésre áll egy kerti tároló, a kazánház, valamint a pince is. A házba belépve, egy megfelelő méretű előszobába érkezünk, innen egy kis helyiség, a gardróbszoba nyílik, amit akár dolgozószobának is lehet használni. A WC, illetve a fürdőszoba külön kapott helyet, a két hálószoba közel azonos méretűek, a nappali + étkező egy légtérben helyezkedik el. A konyhában minden megtalálható, ami egy vasárnapi ebéd megfőzéséhez elengedhetetlen lenne. Infrastruktúra szempontjából is ideális választás lehet, mivel a közelben számos bevásárlási lehetőség biztosított, iskola, óvoda könnyedén elérhető, a távolsági busz megállója 750 m-re, a HÉV Szilasligeti állomás 850 m-re van a háztól. Ajánlanám ezt az ingatlant olyanoknak, akiknek fontos a kertvárosias környék, a jó infrastruktúra, valamint olyanoknak, akik nem szeretnének felújítással kezdeni új OTTHONUK megvásárlása után! A ház megvásárlásához a megfelelő önerővel „már rendelkező”, de ezenfelül akár ***banki hitelfelvétellel, akár *** CSOK+ , akár ***lakáskassza megtakarítással és akár a ***babaváró program keretében felvehető / felhasználható pénzösszegből vásárló személyek megkeresését is szeretettel várom! Ha a leírtak és a látottak alapján felkeltettem az érdeklődését, keressen bizalommal akár hétvégén is! ***Az igénylési / felhasználási feltételekkel kapcsolatban, valamint ezek ügyintézésben is, az Otthon Centrum hitelközvetítő munkatársával együtt, készséggel állok az Ön szíves rendelkezésére! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Terasz:
28 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Haag Levente Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Haag Levente Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY