Eladó ház Kenderes 86 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kenderes 86 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8224036
Referenciaszám: M286647
Feltöltve: 19 napja

Kenderes eladó családi ház 3 szobás: 8,5 millió Ft

8,5 millió Ft
98 838 Ft/m²
86 m²
Alapterület
899 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 26 895 Ft
Második évtől
35 265 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jász-Nagykun-Szolnok vármegye. Eladásra kínálok Kenderesen egy 86 nm2-es 3 szobás, összkomfortos, kertes családi házat. Az ingatlan egy 899 nm2-es sarki telken épült fel. A ház vegyes falazatú, mely fűtését gáz konvektorok oldják meg. A családi házhoz tartozik még egy melléképület tárolásra és egy fás kertrész mely kiválóan alkalmas pihenésre, kertépítésre, vagy gazdálkodásra egyaránt. A szobák egymás mellett helyezkednek el így igény szerint alakítható akár a belső tér is. A tetőszerkezet és a falazat is egyaránt jó állapotban van kívül belül. Egy tisztasági festés után akár költözhető is. Az ingatlantól 10 perc sétára minden fontosabb hely megtalálható: (Iskolák, Óvoda, Orvosi rendelő, Gyógyszertár, Vegyesboltok, Buszmegálló, Templomok, Posta Hivatal, Városháza, Borház,Horthy Liget,) Kenderes központjában. Akár falusi Csok is igényelhető az ingatlanra. Kenderes az Alföld szívében fekszik, Szolnok és Debrecen között. Távolsága közúton Szolnoktól 38, Debrecentől 85, Budapesttől és Miskolctól 145, Szegedtől pedig 132 kilométer. A közvetlenül szomszédos települések: észak felől Kunhegyes, kelet felől Karcag, délkelet felől Kisújszállás, délnyugat felől Örményes, nyugat felől Fegyvernek. A 4-es főút áthalad a központján, így ezen érhető el a legegyszerűbben Budapest-Szolnok és Debrecen felől is. Autóbusszal Abádszalók, Békéscsaba, Eger, Gyöngyös, Gyula, Karcag, Mezőkövesd, Miskolc, Szeged, Szentes, Szolnok, Tiszafüred felől is megközelíthető. A hazai vasútvonalak közül Kenderest a Kál-Kápolna Kisújszállás-vasútvonal érinti. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, Csok és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baráth János Tiszaföldvár Kossuth Lajos út 201 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 208 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baráth János Tiszaföldvár Kossuth Lajos út 201 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 208 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY