Eladó ház Kemenespálfa, Faluközpont 92 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kemenespálfa, Faluközpont 92 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7971276
Referenciaszám: M269320
Frissítve: 20 napja

Kemenespálfa eladó családi ház 2 szobás: 10 millió Ft

10 millió Ft
108 696 Ft/m²
92 m²
Alapterület
2870 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 642 Ft
Második évtől
41 488 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Celldömölktől 14 km-re, Vas megye délkeleti részén, Kemenespálfa központjában eladó egy felújításra, korszerűsítésre váró családi ház. A kétszobás, kedvező elosztású épület régóta nem lakott, állapota ennek megfelelő. Helyiségek: 2 szoba, konyha, előszoba, fürdőszoba, kamra, padlásfeljáróhoz tartozó helyiség. Fűtése gázkonvektor, illetve kályha. A telek nagyméretű, így bővítésre, kisebb farm létesítésére, állattartásra is alkalmas. Felújítást, bővítést követően falusi turizmus szálláshelyeként is funkcionálhat. Békés, rendezett település. Földrajzi elhelyezkedése: számos gyógy- és termálfürdő, turisztikai célpont a közelben (Boba, Celldömölk, Sárvár..) Szombathely 50 km. A falu szerepel a Falusi CSOK preferált települések listáján. Az ingatlan megvásárlásához -a vonatkozó feltételek megléte esetén- vissza nem térítendő támogatás és támogatott hitel is igénylehető. Bővebb tájékoztatásért kérem, keressen elérhetőségeimen, telefonon, vagy e-mail-ben! Teljes ingatlankínálatunkat megtalálja a www.otpip.hu oldalon. Keresse fel weboldalunkat, ahol több, mint 600 baranyai és több ezer magyarországi ingatlan közül választhat. Eladná ingatlanját? Bízza ránk az értékesítést, és tulajdonosi szemlélettel gondoskodunk otthonáról! Az OTP Bank fiókhálózatán keresztül többmilliós ügyfélkört tudunk elérni, Intézzen mindent egy helyen, nálunk plusz költségek nélkül, személyre szabottan, rugalmasan: hitelt, energetikai tanúsítványt, ügyvédet!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maratné Mészáros Edit Pécs Rákóczi út 19 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 276 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maratné Mészáros Edit Pécs Rákóczi út 19 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 276 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY