Eladó ház Kelemér 112 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kelemér 112 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8117117
Referenciaszám: 000367
Frissítve: 13 napja

Kelemér eladó családi ház 2 szobás: 12,4 millió Ft

12,4 millió Ft
110 714 Ft/m²
112 m²
Alapterület
1667 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 39 236 Ft
Második évtől
51 445 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 000367 AKCIÓS ÁRON eladó, belsőleg FELÚJÍTOTT,szuterénes,112 m2-es, 2 szoba+ nappalis családi ház Keleméren ! Kelemér 600 lelkes község B.A.Z. megye északnyugati részén, a magyar-szlovák államhatár mentén található. Festői szépségű település, Putnoktól (legközelebbi város) 9 km-re, Miskolctól 51 km-re. A beton alapzatú, szilikát blokk és tégla falazatú ház statikailag jó állapotú. A tető fa szerkezete jó állapotú, kisméretű palával héjazott. Az épület 2022-2023-ban belső felújításon esett át: új műanyag ablakok lettek beépítve redőnnyel és szúnyoghálóval,a bejárati ajtó biztonsági kivitelűre lett cserélve, a beltéri ajtók szintén ki lettek cserélve. A villanyhálózat, vízhálózat, szennyvíz hálózat vezetékeit, csöveit szerelvényeit szintén újra cserélték. Az aljzatburkolatok laminált padló és járólap. Fűtése vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, a fűtőtestek lapradiátorok . A meleg vízről villany bojler gondoskodik, ehhez vezérelt áram van kiépítve. Gázcsonk az udvarban van. A konyhabútor a vételár részét képezi. A ház alatti 36 m2-es szuterén belmagassága 1.86 m. Előtér, tároló helyiség és kazánház helyiségekre tagolódik, a helyiségek aljzata simított betonos, árammal ellátottak. A ház elosztását a helyiségek méreteit tekintse meg a méretarányos alaprajzon! Az ingatlan a település csendes, mellékutcájában található. Az 1667 m2-es porta körbekerített , kerítéssel három részre osztott, az udvar középső sávja a főbejáratig betonozott. A házzal szemben található szín 38 m2, beton alapzatú és aljzatú, fa és vas vázas kialakítású. Ebből könnyen ki lehet alakítani kocsibeállót, garázst. A házhoz szervesen csatlakozó melléképület téglából épült, egy tároló helyiség ( 8 m2) és egy négyfiókos ól van benne (15 m2). Az udvaron található ásott kutat a tulajdonos a szomszéddal közösen használja. A portán illetve a hátsó kertben sok és sofajta gyümölcs fa ( alma, körte, szilva, dió, cseresznye) és szőlőlugas van. A hátsó kert középső része szántható, konyhakertként hasznosítható. A ház a Kéktúra útvonalán van és emellett számos látványosságot nyújtó vidéken található. Az Aggtelekre vezető közút a település fő utcája, jelentős a turista forgalom. A közelben található még a putnoki horgásztó, a Keleméri Mohos-tavak Természetvédelmi Terület, a Lázbérci Tájvédelmi körzet, Gömörszőlős és az Ökológiai Intézet a Fenntartható Fejlődésért Alapítvány. A határ közelsége miatt nagy az érdeklődés a terület iránt a szlovákok részéről is. Hívjon, ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni! Vásárlóinkat ingyenes bank független hitel, CSOK ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi háttérrel, szerződések lebonyolításával segítjük.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1974
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY