Eladó ház Kecskemét 300 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kecskemét 300 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8266742
Referenciaszám: 166642-4725907
Frissítve: 7 napja

Kecskemét eladó családi ház 4 szobás: 170 millió Ft

170 millió Ft
566 667 Ft/m²
300 m²
Alapterület
2854 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 537 910 Ft
Második évtől
705 295 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166642 hivatkozási számú kecskeméti családi ház. Egyedülálló luxusingatlan családoknak! Eladó ez a varázslatos otthon, mely kényelmet és stílust kínál minden generációnak. A ház földszintjén található nappali és két hálószoba ideális tér a családi összejövetelekhez és pihenéshez. A szülői hálószoba egy gardróbbal rendelkezik, hogy mindig rendezett legyen a személyes terület. Az étkező tágas és vendégszerető, ahol könnyedén összegyűlhet a család vagy barátok egy kellemes vacsorára. A nagy konyha és kamra lehetőséget kínál a házi szakácsoknak a kreativitás kibontakoztatására. A szuterénben elhelyezkedő társalgó és két szoba további lehetőséget teremtenek a szórakozásra vagy akár vendégek fogadására. A klimatizált, fedett terasz az év minden napján ideális hely a pihenésre. Az ingatlan kertjében elhelyezkedő fedett, téliesített kerti medence és fantasztikus 60 m2-s szaletli igazi kényelmet és kikapcsolódást nyújt. A szauna és jakuzzi pedig a wellness élményt teszik teljessé. A dupla garázs biztosítja a járművek biztonságát, míg a dupla fürdőszobák luxust nyújtanak a mindennapi élethez. Az automata öntöző rendszer gondoskodik a gyönyörű kert állandó virágzásáról. A kert hátsó részén játszótér, sütögető, két faház és egy tárolóház várja a család apraját és nagyját egyaránt. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Hívjon most, és tegye magáévá ezt a lenyűgöző ingatlant! Irányár: 175.000.000 Ft Keressen bizalommal akár hétvégén is! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó kecskeméti családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #166642Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamási Gergő Open House - Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 523 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamási Gergő Open House - Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 523 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY