Eladó ház Kecskemét 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kecskemét 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8260698
Referenciaszám: M288863
Feltöltve: 3 napja

Kecskemét eladó családi ház 3 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
635 455 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1061 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 176 Ft
Második évtől
290 001 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun vármegye, Kecskeméten, egy csendes és barátságos kertvárosi környezetben eladó ez a 100 m2-es sarki ingatlan, amely összesen 1061 m2-es, és két telken helyezkedik el. Az épület két helyrajzi számon található, ezáltal többféle lehetőséget kínál új tulajdonosának. A házban található egy előtér, előszoba, közlekedő, hálószoba, tágas és világos nappali, étkező, valamint egy spájzzal ellátott konyha. Emellett van egy fürdőszoba külön WC-vel. Az ingatlanhoz egy nagy terasz is tartozik, amely ideális helyszín nyári vacsorákhoz és grillpartikhoz. Az épület alatt egy 16 m?-es száraz pince is található. Az ingatlan minden közművel rendelkezik, a fűtést gázcirkó biztosítja radiátoros hőleadással; mindemellett egy nagy cserépkályha is helyet kapott. A csodálatos kertben gyümölcsfák, szőlő és veteményes is található, amelyek kellemes időtöltést biztosítanak a természet kedvelőinek. Az ingatlanhoz tartozik egy melléképület, amely tökéletes helyszín lehet üzleti tevékenységek számára. Ezen kívül egy garázs is az épület része, amely biztonságos parkolást biztosít az autója számára. Az ingatlan két bejárattal rendelkezik. Abszolút sok lehetőséget kínál, legyen szó bővítésről vagy akár egy ikerház kialakításáról, hiszen a telkek beépíthetősége 30 %. Az ingatlan elhelyezkedése is kiváló, mivel minden szükséges üzlet és szolgáltatás könnyen elérhető a közelben. Ajánlom családoknak, akik egy nyugodt és barátságos környezetre vágynak, valamint befektetőknek, akik ki szeretnék aknázni az ingatlanban rejlő lehetőségeket. Az ingatlan vételébe beszámítható lakás vagy egy kisebb telekkel rendelkező ingatlan! Az OTP Ingatlanpont megbízható ügyvédi közreműködéssel segíti, hogy álma valóra váljon. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérdése lenne, vagy megtekintené az ingatlant, várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barna Terézia Nagykőrös Ceglédi út 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 535 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barna Terézia Nagykőrös Ceglédi út 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 535 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY