Eladó ház Kecskemét 220 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kecskemét 220 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8255209
Referenciaszám: HZ086764
Feltöltve: ma

Kecskemét eladó családi ház 8 szobás: 107 millió Ft

107 millió Ft
486 364 Ft/m²
220 m²
Alapterület
525 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 338 567 Ft
Második évtől
443 921 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
RITKÁN VAN ITT ELADÓ HÁZ!Eladó Kecskemét egyik LEGKEDVELTEBB KERTVÁROSI részén, a HOLLANDFALUBAN egy TÖBBGENERÁCIÓS, folyamatosan karbantartott, SZÉP ÁLLAPOTÚ családi ház. Az ingatlan 525 nm parkosított telken lévő, földszint+ tetőtér kialakítású, összesen 220 nm hasznos alapterületű + 110 nm pince.FÖLDSZINT: (110 nm) Nappali (43 nm) + 2 szoba, fürdőszoba, szauna, wc, konyha, 2 külön lépcsőház, garázs Fűtése: gázcirkó radiátorokkal.TETŐTÉR: (110 nm) Nappali + 4 szoba + konyha, kamra, étkező, fürdőszoba, wc. Fűtése: Hőszivattyús hűtő-fűtő szellőztető rendszer lett kialakítva pár éve.Az egész ház alatt pince van, mely rengeteg tárolóhelyet biztosítAZ INGATLAN SOK LEHETŐSÉGET REJT MAGÁBAN!A tetőtéri lakás tetszés szerint 2 lakássá visszaalakítható, ahogy eredetileg is készült. Így akár 3 lakásos társasházzá alakítható!De kitűnő lehetőség az is, ha valaki az emeleten szeretné az otthonát elképzelni és a földszinten a vállalkozását.Pl. -Mozgásterápia otthoni végzésére, jóga stúdió...-   Irodai vállalkozás működtetésére, könyvelőirodának, tanácsadó iroda számára is kiváló lehet.A közlekedés kiváló a város felé, de az elkerülő közelsége miatt bármilyen irányba könnyen el lehet jutni.Ajánlom nagycsaládosok számára, vagy többgenerációk összeköltözésére, esetleg vállalkozás hasznosítására!Bővebb információért várom hívását!Az ingatlan kizárólag előzetes egyeztetés után, értékesítővel tekinthető meg!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
1995
Erkély:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Ildikó. Duna House - Kecskemét, Petőfi Sándor utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 866 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Ildikó. Duna House - Kecskemét, Petőfi Sándor utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 866 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY