Eladó ház Kecskemét 86 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kecskemét 86 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8103782
Referenciaszám: HZ088359
Frissítve: 22 napja

Kecskemét eladó családi ház 1 szobás: 19,6 millió Ft

19,6 millió Ft
227 907 Ft/m²
86 m²
Alapterület
532 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 018 Ft
Második évtől
81 316 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kecskeméti Otthon Keresi Új Tulajdonosát!Kecskemét szívében található ez a bájos, 1950-ben épült, egyszintes, L alakú ház, mely most új tulajdonosát várja. Az ingatlan összesen 86 négyzetméteres, és egy 532 négyzetméteres, kerttel rendelkezik, ahol kikapcsolódhat és feltöltődhet a természet közelségében.Az otthon 4+1 szobával rendelkezik, ideális lehet családi életre vagy akár befektetési célra is. A ház jelenlegi állapota gyengének mondható, azonban ez a lehetőség új életet lehelhet az ingatlanba egy alapos felújítás során. A melléképületek további lehetőségeket kínálnak, például műhelynek vagy tárolónak.A kert jelenleg kissé elhanyagolt, de potenciálja óriási. Képzelje el, hogy saját kis kertjében ültet és gondoz növényeket, vagy egy kerti partit szervez barátaival és családjával.Ha vágyik egy olyan otthonra, és készen áll rá, hogy saját stílusával újra alkossa, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és nézze meg ezt az egyedülálló lehetőséget!Ingatlan paraméterei:Ház mérete: 86 négyzetméterTelek mérete: 532 négyzetméterSzobák száma: 4+1Építés éve: 1950Állapot: Gyenge, felújításra szorulNe maradjon le erről az egyedi lehetőségről! Hívjon minket még ma, hogy egyeztethessünk egy megtekintésről!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mézes István Duna House - DHP Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mézes István Duna House - DHP Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY