Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8044266
Feltöltve: 5 hónapja

Kecskemét eladó családi ház 13 szobás: 89 millió Ft

89 millió Ft
296 667 Ft/m²
300 m²
Alapterület
1013 m²
Telek
13 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 281 612 Ft
Második évtől
369 243 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kecskemét belvárosától 10 percre a busz és vasútállomás közelében frekventált helyen 300 m² alapterületű három különálló lakrész el rendelkező családi ház eladó. A telek alkalmas társasház építésére, a ház pedig akár munkás szálló kialakítására is megfelelő. Eladásra kínálunk egy 300 m² össz alapterületű családi házat Kecskemét belvárosától mindössze 10 percre, a busz és vasútállomás közelében. Ez a frekventált helyen található ingatlan három különálló lakrésszel rendelkezik, így ideális lehet több generáció együttélésére vagy akár befektetési célra is. A telek, amelyen a ház áll, alkalmas társasház építésére is, így akár több lakásos ingatlanná is átalakítható. Emellett a ház kialakítása lehetővé teszi munkás szállóként való hasznosítását is. Ezáltal kiváló lehetőség nyílik a passzív jövedelem megszerzésére. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, hiszen a belváros közelsége miatt könnyen elérhetőek a városban található szolgáltatások és intézmények. A közlekedési lehetőségek is kiválóak, forgalmas, frekventált helyen helyezkedik el. Jellemzők: - Tégla építés - 13 szoba - Összközmű + fúrtkút - Gázcirkó fűtés, vegyes tüzelésű kazán - Fa nyílászárók - Hideg burkolat, laminált padló - 2 konyha - 3 fürdőszoba - 3 db inverteres klíma - 2 db szaletli - 6 m2-es erkély - Buszmegálló/ bolt/ iskola/ óvoda: 100 m-en belül Ingatlanosok! 2M bruttó sikerdíjnál többet nem tudok adni! Csak is ennek függvényében hívjatok!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Varga Olivér
+36 20 577 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Varga Olivér
+36 20 577 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY