Eladó ház Kecskemét, Katonatelep 133 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kecskemét, Katonatelep 133 nm
Hirdetéskód: 8246559
Referenciaszám: M288164
Feltöltve: ma

Kecskemét eladó családi ház 4 szobás: 70 millió Ft

70 millió Ft
526 316 Ft/m²
133 m²
Alapterület
838 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 492 Ft
Második évtől
290 416 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kecskemét-Katonatelepen 2025. év kora tavasszal átadásra kerülő 133 m2 hasznos alapterületű új tégla építésű családi ház 838 m2-es telken eladó. Az ingatlan egy előszobával, egy amerikai konyhás nappalival, három szobával, egy fürdőszobával, egy WC-vel, egy közlekedővel, egy gépészeti tárolóval, egy garázzsal és egy terasszal rendelkezik. A ház 30-as Porotherm téglából, 15 cm-es homlokzati szigeteléssel, 30 cm kőzetgyapot szigeteléssel ellátott fa födémmel és antracit Bramac héjazattal készül. A külső műanyag nyílászárók 3 rétegű üveggel ellátottak, a belsők jó minőségű dekor ajtók lesznek. A szobák laminált padló-, a többi helyiség járólap borítású, a terasz és az udvari járda térkövezést kap. Az ingatlan vizes helyiségei minőségi fal- és aljzat burkolattal, a a fürdőszoba dupla beépített kézmosóval, káddal és különálló zuhanyzóval, a belső falak és a mennyezet magas kidolgozottságú fehér festéssel, a külső homlokzat vaj színű színezéssel és szürke lábazattal készül. A közművek közül a villany, a városi víz-ellátás, a szennyvíz-elvezetés, valamint a gáz telken belül kiépítettek. Az otthon fűtéséről és melegvíz ellátásáról Bosch kombi gáz-cirkó kazán fog gondoskodni, padlófűtéses hőleadással, a fürdőszobában törölköző szárítóval. A családi ház mennyezete alu-profilon gipszkarton rendszerű lesz, az utólagos vezeték elvezetések céljából. Az ingatlanban alap-konyhabútor sütővel és főzőlappal igény szerint beépítésre kerül. Az udvar körbekerített, rendezett, parkosítása az új tulajdonosra vár, a csendes kertvárosi utcáról az udvarra nyílt gépjármű beállás biztosított. A telken a családi ház szabadon álló, körbejárható. Az otthon udvara kiváló lehetőség lehet azoknak, akik pihenésre alkalmas kertkapcsolatra vágynak. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a közelben minden megtalálható: többféle bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, élelmiszerbolt, egészségügyi rendelő, benzinkút pár száz méteren belül megközelíthető, a tömegközlekedés megoldott. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival, CSOK Plusz és támogatott hitel lehetőségével tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Eladó ingatlanokat keresünk meglévő és külföldi partnereink számára!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2024
Terasz:
10,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltai Levente Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltai Levente Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY