Eladó ház Kecskemét, Kadafalva 132 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kecskemét, Kadafalva 132 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8176397
Referenciaszám: H487433
Frissítve: 1 hónapja

Kecskemét eladó családi ház 5 szobás: 129 millió Ft

129 millió Ft
977 273 Ft/m²
132 m²
Alapterület
2028 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 408 179 Ft
Második évtől
535 195 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiváló lehetőség gyermekes családok számára, akik egy valóban KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ, PRÉMIUM MINŐSÉGŰ ingatlant keresnek! Kadafalván, Kecskemét egyik legfelkapottabb városrészében kínálunk eladásra egy 132.8 nm alapterületű, 5 szobás, 2 fürdőszobás, KÖNNYŰSZERKEZETES családi házat, mely minden igényt kielégít! Ez az egyedi tervezésű ingatlan egy 2028 nm-es telekre épült, és FANTASZTIKUS PANORÁMÁVAL rendelkezik. Az ingatlan egy szintén prémium minőségű, 20 nm-es terasszal is büszkélkedhet. A modern, konyhaszigetes amerikai konyha, a LED HANGULATVILÁGÍTÁS, az INTEGRÁLT SZÚNYOGHÁLÓK és a MOTOROS REDŐNYÖK mind a legkényelmesebb életstílust szolgálják. A kerti tároló további praktikus megoldásokat kínál a tárolásra. A telken egy különálló épület található, ami teljesen közművesített, korábban üzlethelyiségként funkcionált. A környék CSENDES ÉS BIZTONSÁGOS, ideális a családosok számára, akik szeretnének kikapcsolódni a város zajától. Az ingatlannak Kiváló KÖZLEKEDÉSI LEHETŐSÉGEK állnak rendelkezésre, így a város bármely pontja könnyen és gyorsan elérhető. A környék ellátottsága szintén kitűnő, ami mindennapi életét még kényelmesebbé teszi. Ha egy olyan otthont keres, amely minden igényt kielégít és valódi PRÉMIUM ÉLETÉRZÉST nyújt, akkor ez az ingatlan az Ön számára készült! Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, és keressen minket bizalommal. Bármilyen kérdése van, szívesen segítünk! Keressen most, hogy le ne maradjon erről a KIVÉTELES LEHETŐSÉGRŐL! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2017
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Sándor Otthon Centrum - Kecskemét - Kisfaludy utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Sándor Otthon Centrum - Kecskemét - Kisfaludy utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY