Eladó ház Kecskemét, Belváros 217 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kecskemét, Belváros 217 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8265779
Referenciaszám: H492072
Feltöltve: ma

Kecskemét eladó családi ház 4 szobás: 335 millió Ft

335 millió Ft
1 543 779 Ft/m²
217 m²
Alapterület
484 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 059 999 Ft
Második évtől
1 389 846 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Kecskemét belvárosának szívében egy PRÉMIUM minőségben felújított és újjáépített családi ház! A 2024-ben teljeskörűen megújult ingatlan 484 m2-es telken, 217 m2 hasznos alapterülettel, nappali + 3 szobával várja új tulajdonosát. Lépjen be ebbe az exkluzív otthonba, ahol a TÁGAS és KÉNYELMES terek garantálják a nyugodt mindennapokat. Az ingatlan kiváló elhelyezkedésének köszönhetően kényelmes sétatávolságra található Kecskemét főterétől, valamint minden fontos látványosságtól és hivataltól. Ez a központi fekvés ideális mind a fiatal pályakezdők, mind pedig a több gyermekkel rendelkező családok számára, akik értékelik a városi élet kényelmét és dinamizmusát. Az újjáépítés során csak PRÉMIUM minőségű anyagokat használtak fel, így garantált a hosszú távú kihasználhatóság és az időtálló elegancia. A perem nélküli ablakok és a modern design minden részletében már első pillantásra elbűvöli az ide látogatókat. Ne hagyja ki ezt az EGYEDÜLÁLLÓ lehetőséget, hogy Kecskemét szívében találja meg álmai otthonát! Vegye fel velünk a kapcsolatot még MA, hogy Ön is hozzájuthasson ehhez a kivételes ingatlanhoz, és élvezhesse Kecskemét egyik legnívósabb részén található otthon minden előnyét!. Jellemzői: -484 m -hőszivattyús padlófűtés -napelem 5.4 kw+10 kw akkumulátor/ -belváros -sarok telek -modern aljzat szigetelés -12 cm kőzetgyapot szigetelés -prémium burkolatok -prémium (REHAU) nyílászáró+elektromos redőny szúnyogháló -egyedi beltéri ajtók - 3x32 amper stb. Amegtekintéshez előzetes időpont egyeztetése szükséges. Hívjon és nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér László Otthon Centrum - Kecskemét - Kisfaludy utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér László Otthon Centrum - Kecskemét - Kisfaludy utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY