Eladó ház Kecel 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kecel 200 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8136539
Referenciaszám: HZ048425
Frissítve: 22 napja

Kecel eladó családi ház 5 szobás: 37,9 millió Ft

37,9 millió Ft
189 500 Ft/m²
200 m²
Alapterület
686 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 119 922 Ft
Második évtől
157 239 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy 1980-ban épült, 200 m²-es, felújítandó  téglaépítésű családi ház, szép utcában!Az ingatlan okosan átgondolt tér elrendezésű, nagyon jó beosztású, kitűnően elválnak egymástól a funkciók: a közös terek a földszint alsóbb részén találhatóak, a privát terek pedig a szinteltolásos felsőbb szinten. Mindenképpen érdemes felújítani, vagy egy nagy méretű amerikai konyhás nappalit is érdemes lehet kialakítani benne, és ezután egy család kényelmes otthonává varázsolható! Rendkívül jó adottsága, hogy az összes szoba erkélykapcsolatos! Az ingatlan jelenlegi állapotában lakható, de a burkolatok és a nyílászárók egy korábbi ízlésvilágot tükröznek, cseréjük már esedékes lehet és ez az új tulajdonosnak remek lehetőséget kínál arra, hogy saját ízlése szerint formálhassa ezt a remek házat!Maga a lakótér 140 m2-es, ehhez tartozik a 60 m2-es pinceszint, ahol egy nagy méretű tárolóhelyiség, a kazánház és az 1 állásos garázs található. A ház fűtésére gáz cirkó és vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll, így az új tulajdonos a saját igényei és a gazdaságosság szerint választhatja ki, melyiket részesíti előnyben. Az épület B30 tégla szerkezete és az amerikai rendszerű hőszigetelés garantálja, hogy a téli hónapokban is melegen és kényelmesen élvezheti otthonát az új lakója. Az udvar kialakítható pihenőkertnek, vagy konyhakertnek egyaránt.A környék barátságos és nyugodt, ideális választás egy 2-3 gyermekes család számára. Az infrastruktúra nagyon jó, a buszmegálló karnyújtásnyira található, a Spar (és egyéb boltok), az óvoda, iskola, a patika és az orvosi rendelő is 1 km-en belül elérhetőek! Kecel Budapesttől 140 km-re, Bács-Kiskun megyében, a Duna–Tisza köze nyugati felén, három történeti-néprajzi táj: a Kiskunság, a Bácska és a Kalocsai Sárköz találkozásánál fekszik, Kiskőrös és Soltvadkert közelében. Megközelíthető akár az M5, akár az M6 autópálya felől. A város rengeteg lehetőséget kínál mindennapi élethez és szabadidős tevékenységekhez egyaránt. Az itt élők kedvesek és barátságosak, így az új lakók gyorsan beilleszkedhetnek. Az ingatlan elhelyezkedése ideális bázis lehet a város felfedezéséhez és a környék természeti szépségeinek élvezetéhez egyaránt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
10,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mucsi Zsuzsanna Duna House - Retek utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 301 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mucsi Zsuzsanna Duna House - Retek utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 301 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY