Eladó ház Kazincbarcika 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kazincbarcika 80 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8294964
Referenciaszám: H493008
Feltöltve: ma

Kazincbarcika eladó családi ház 2 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
562 500 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1393 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 388 Ft
Második évtől
186 696 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel ezt a kivételes lehetőséget fiatal felnőttként, aki álmai otthonát keresi Kazincbarcikán, Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében! Az ingatlan, amelyet most bemutatunk Önnek, egy használt ház, mely mindössze 80 négyzetméteren kínálja a kényelmet és a funkcionalitást. Az ingatlan egy tágas, 1393 négyzetméteres telken helyezkedik el, parkosított udvarral, amelyen kialakításra került: -. egy 100 m2 alapterületű fedett filagória, kemencével, grillsütővel, -. egy üvegház, -. műhely, tároló résszel, így lehetőséget ad a szabadidős tevékenységekre, kertészkedésre, vagy akár egy kis medence kialakítására is. A házban találáható : - egy amerikai konyhás nappali és ezzel egy légtérben lévő télikert, mely minden szükséges kényelmet biztosít az otthoni élethez, - két tágas világos szoba, melyek ideálisak a pihenésre vagy akár otthoni munkavégzésre is, - kamra, -. pince, - fürdőszoba zuhanyzó kabinnal -. wc. A házhoz közvetlenül hozzá van építve egy két beállós garázs és tárolóhelység a tárolóhelység igény szerin átalakítható egy különálló lakrésznek is. Az ingatlan állapota jó, így azonnal költözhető. A fűtésről gáz cirkó rendszer mellett igény szerint gázkonvektor vagy cserépkályha gondoskodik, amely biztosítja a kellemes hőmérsékletet a hideg téli hónapokban is. A központi elhelyezkedésnek köszönhetően az ingatlan közel található a város főbb szolgáltatásaihoz, így a boltok, éttermek és szórakozási lehetőségek mind könnyen elérhetőek. A tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak, így a város többi része, valamint a közeli települések gyorsan és egyszerűen megközelíthetőek. Az ingatlan környezete csendes és biztonságos, ideális helyszín a nyugodt életvitelhez, ahol a természet közelsége is élvezhető. Ez a ház tökéletes választás lehet fiatal felnőttek, családok számára, akik saját otthonra vágynak, vagy befektetési célból keresnek ingatlant. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy egy olyan ingatlan birtokosa legyen, amely minden igényt kielégít és a jövőbeli értéknövekedés lehetőségét is magában hordozza. Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel az ingatlannal vagy a vásárlási folyamattal kapcsolatban, kérem, ne habozzon keresni! Bizalommal állok rendelkezésére, hogy segítsek Önnek az álmai otthonának megtalálásában.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1991
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pocsai Judit Otthon Centrum - Kazincbarcika_ Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pocsai Judit Otthon Centrum - Kazincbarcika_ Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY