Eladó ház Katymár 212 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Katymár 212 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8169503
Referenciaszám: HZ019724
Frissítve: 22 napja

Katymár eladó családi ház 5 szobás: 36 millió Ft

36 millió Ft
169 811 Ft/m²
212 m²
Alapterület
1474 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 113 910 Ft
Második évtől
149 357 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács Kiskun vármegyében Katymár szívében eladásra kínálok egy családi házat.A ház 1980-ban épült gázszilikát téglából. Nyílászárói hagyományos fából készültek, hőszigetelt üveggel. Az otthon melegéről egy vízteres kandalló, illetve egy kondenzációs gázkazánnal ellátott padlófűtés gondoskodik. A meleg vizet is ez szolgáltatja, de az egyik fürdőszobában rendelkezésre áll egy villanybojler is. Az ingatlanban megtalálható 4 szoba, 2 fürdőszoba wc-vel, egy wc, közlekedő, előtér, fedett terasz, konyha, kamra, garázs illetve egy gyönyörű szép galériával ellátott nappali. A galéria szintén hálószobává alakított, így ez biztosítja a ház ötödik szobáját. A nappaliban található a kandalló is, illetve a nagy belmagasságának köszönhetően ez lehet a ház szíve.A nappaliból kilépve egy könnyű szerkezetes fedett teraszra érkezünk, amely két másik hálószobából szintén megközelíthető.  A terasz téliseithető, jelenleg télen télikertként funkcionál. Udvara térkövezett, parkosított, elektromos automata nagykapuval ellátott. Megtalálható egy kinti kemence és egy szabadtéri fedett főzőhelység, illetve melléképületek, közöttük egy bútorozott nyári konyha, garázs. A telek 1474m2-es telken helyezkedik el.Érdeklődés esetén keressen bizalommal, nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mazács Viktória Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 30 985 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mazács Viktória Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 30 985 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY