Eladó ház Karcag 68 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Karcag 68 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8246080
Referenciaszám: M287460
Feltöltve: ma

Karcag eladó családi ház 2 szobás: 23,5 millió Ft

23,5 millió Ft
341 570 Ft/m²
68 m²
Alapterület
716 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 74 358 Ft
Második évtől
97 497 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Karcag központhoz közeli részén, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Szolnoktól 66 km-re. A 68,8nm-es beton alapon vályog falazatú ingatlanban kialakításra került előtér, közlekedő, fürdőszoba, konyha, kamra és 2 szoba. Az otthon melegét gáz-, vagy vegyestüzelésű kazán, illetve cserépkályha biztosítja, a melegvíz ellátásról pedig villanybojler gondoskodik. Az épület a korához illően jó állapotú. A 716nm-es telken található konyhával rendelkező fűtött melléképület (mely alkalmas vendégház vagy nyárikonyha kialakítására), több tárolásra vagy gazdálkodásra alkalmas épület és garázs. Az udvar szépen rendezett, nagyságának köszönhetően sokféle szabadidős tevékenységre ad lehetőséget. Az ingatlan per-és tehermentes, igény szerinti alakítás után azonnal költözhető. A környék csendes, nyugodt, mégis központhoz közeli, hiszen minden ami fontos (SPAR, gyógyszertár, iskola, stb...) 10-20 percnyi sétával megközelíthető. Amennyiben az ingatlan vásárláshoz Hitelre lenne szüksége, az OTP Bank által nyújtott kedvezményes konstrukciókat tudom ajánlani. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Kérdés illetve megtekintés esetén keressen bizalommal, akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1974
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázsvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Uzorás Szilveszterné Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 732 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Uzorás Szilveszterné Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 732 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY