Eladó ház Karancskeszi 61 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Karancskeszi 61 nm
+21 fotó
Hirdetéskód: 8226096
Referenciaszám: M286637
Frissítve: 1 napja

Karancskeszi eladó családi ház 2+1 fél szobás: 16,5 millió Ft

16,5 millió Ft
270 492 Ft/m²
61 m²
Alapterület
1877 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 52 209 Ft
Második évtől
68 455 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Karancskesziben (Nógrád megye) 1877 m2-es telken, közös udvarban található tégla építésű családi ház és egy vályogból épült régi parasztház. Az ingatlanok jó állapotúak. A 78 nm-es téglaház, 2 szobából, konyhából, fürdőszobából és előszobából áll. A ház komfortos, villany (3 fázis) víz, csatorna közművesítve, gázcsonk a telken belül van. Fűtése kályhával lehetséges, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A parasztházban konyha, szoba és kamra található, 52 nm-en. Ebben az ingatlanban, csak a villany (1 fázis) van bekötve. A két épület külön villanyórával rendelkezik. Mindkét ház alápincézett, és mindkét házhoz külön-külön melléképületek tartoznak, ezek gazdálkodásra, tárolásra szolgálnak. A kert gyümölcsfákkal beültetett. Az ingatlan a falu csendes részén tiszta, rendezett környezetben található. Megközelítése aszfaltozott úton lehetséges. Az ingatlan igény szerint felújítandó, de akár azonnal is költözhető. Lakóingatlanként, pihenőházként, illetve turisztikai célra is megfelel. Karancskeszi Salgótarjántól 12 km-re nyugatra fekszik a gyönyörű Karancs völgyének egyik települése. A települést körbe ölelő dombok, erdők remek kiránduló helyek, vadászati lehetőséggel. A közelben (5 km) horgásztó és több természetvédelmi terület, köztük az Ipolytarnóci Ősmaradványok, Páris-patak völgye láthatóak. Gyógyfürdők, strand, wellness lehetőség 24 km-re találhatók. További információkért és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal! Vevőink részére, minden szolgáltatásunk ingyenes! (Hitel és CSOK ügyintézésben is, szívesen állunk Ügyfeleink rendelkezésére!)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csirke Erika Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 383 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csirke Erika Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 383 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY