Eladó ház Karád 208 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Karád 208 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7875668
Referenciaszám: U0045500
Frissítve: 8 napja

Karád eladó családi ház 6 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
191 827 Ft/m²
208 m²
Alapterület
2613 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Örömmel mutatjuk be ezt a 93%-os készültségi fokkal büszkélkedő, modern családi otthont, melyet kizárólag irodánk kínálatában találhat meg. Az ingatlan közel a központhoz, mégis távol az átmenő forgalom zajától, egy bájos, csendes utcában található. Az ingatlan főbb jellemzői: -2613 nm-es telken fekvő -208 nm-es alapterülettel rendelkező -4 hálószobás, világos, tágas terekkel -42,61+18,9 négyzetméteres fedett terasszal -Modern, 3 rétegű, fa hatású, antracit, műanyag nyílászárókkal -Szúnyoghálóval és elektromos redőnyökkel felszerelve -Tömörfa parkettával és látszóbeton padlóburkolatokkal -REHAU padlófűtés rendszerrel, mely elektromos kazánról vezérelt, de üzemeltethető gázkazánról, hőszivattyúról és vízteres kandallóról egyaránt -Háromfázisú, 2*20 valamint 1*32 áramrendszerrel -Kétállásos garázs számára kivitelezett beton alappal -Aktív vízhozamú ásott kúttal -Telek hátsó részébe vezetett vezetékes és kútvízzel -Megkezdett parkosítással, mely magába foglalja a Leyladi ciprust, fiatal valamint termő gyümölcsfákat Teljes fényképes és műszaki dokumentáció áll rendelkezésre, továbbá árajánlat és kivitelező is elérhető a befejezésre. Ideális elhelyezkedés: Mindössze 1,5 órányira található Budapestről az M7-es autópályán, és két legközelebbi Balaton-parti strand is autóval mindössze 20 percre van. Kaposvár megyeszékhely is csak 40 percre van az új építésű autóúton. A településen minden fontosabb létesítmény megtalálható, így mint például a Spar, Reál, bölcsőde, óvoda, iskola, háziorvos, gyógyszertár, posta, ATM, kultúrház. Karád: A somogyi dombság lankás lejtőin elhelyezkedő, békés, dimbes-dombos település, melynek kedvelt betelepülő helye azoknak, akik jó infrastruktúrával rendelkező Balaton közeli, elvonulós, békés környezetre vágynak. A településen számos nemzetiség lakói is otthonra leltek, mint például németek, hollandok, svédek. Kifejezetten jó ár-érték arányú befektetés! Hívjon minket és tekintse meg az ingatlant, akár hétvégén is! Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget Karádban!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2023
Erkély:
18,9 m²
Terasz:
42,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csizmadia-Schveiger Eszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csizmadia-Schveiger Eszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY