Eladó ház Kaposvár 260 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kaposvár 260 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8174162
Referenciaszám: M282945
Frissítve: 20 napja

Kaposvár eladó családi ház 7 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
173 Ft/m²
260 m²
Alapterület
350 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 071 Ft
Második évtől
186 281 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kaposvár MJV. közkedvelt családi házas övezetében szép, nagy három szintes, családi ház, rendkívűl jó ár-érték arányban, eladó. Az ingatlant három színtből áll , földszint, 1. emelet és beépített tetőtér. Földszinten, középen garázs . Az egyik bejárat közlekedőjéből nyílik a két kazánház, ( vegyes tüzelésű + fatároló és gázkazán ). Jelenleg a másik bejáratot használják az itt élők, innen egy szabóműhely, egy gardrób, és egy hűvös tároló ( régebben boros pince volt ), ugyan ezen a szinten egy nagy kamra is rendelkezésre áll. Erről a szintről lépcsőn jutunk fel a lakószintre. Itt két szoba utcára néző ablakokkal, a közlekedőből a konyhába jutunk, mellette spájz és egy nagy tágas nappali található. Ezen a szinten van még egy fürdőszoba, külön WC. A nappaliból egy fedett, nagyon kellemes elhelyezkedésű teraszra léphetünk ki, mely szolgálja az itt lakók pihenését, szabadidő eltöltését. A tereaszról egy helyiség " nyári konyha" is nyílik . Pár lépcsőnjutunk fel a példásan megművelt kertbe, ahol zöldség, gyömöcs és virágok pompáznak. Itt található egy melléképület, szerszámos tároló. Az első emeltről a jutunk fel a tetőtérbe, ahol három tágas szoba ( utcára nyíló tetőablakokkal ) egy udvari szoba és egy konyhának tervezett helység , továbbá fürdőszoba , külön WC. Nagy családnak, akár két generáció számára tágas, kiváló otthont nyújthat ez az ingatlan. A földszint akár több fajta vállakozás szintere lehetne. A belváros, a Vigág fürdő, 8-10 perces sétával, helyi járatos busszal néhány perc alatt elérhető. A közelben, 2-3 percre, óvoda, gyermek és felnőtt háziorvosi, fogorvosi rendelő, gyógyszertár ...stb szolgálja az itt lakók ellátását. Az utca csendes, jó levegőjű, a szomszédok kulturáltak, kedvesek, segítőkészek. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, az adott telefonszámon előre egyeztetett időpontban megtekínthető, kézséggel állok rendelkezésére. Az OTP Bank szakmai hátterével, gyors, ingyenes, ügyintézésével segítséget nyújthatunk lakásvásárlási hítel intézése ügyében. Az OTP Ingatlanpont ajánlásával.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1988
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Magdolna Kaposvár Honvéd utca 27 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 929 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Magdolna Kaposvár Honvéd utca 27 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 929 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY