Eladó ház Kaposvár 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kaposvár 160 nm
Hirdetéskód: 7790155
Feltöltve: 1 éve

Kaposvár eladó családi ház 4 szobás: 49,99 millió Ft

49,99 millió Ft
312 438 Ft/m²
160 m²
Alapterület
1170 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 158 177 Ft
Második évtől
207 398 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kaposvár tüskevári városrészének csendes, nyugodt utcájában eladásra kínáljuk kétszintes családi házas ingatlanunkat. Az épület szerkezetileg tökéletes állapotban van. Az épület hasznos alapterülete összesen 160 nm. a két szint, két teljesen önálló lakrészt tartalmaz. Minden lakrész külön külső bejárattal megközelíthető, de a házon belül kialakított lépcsőházon át belső kapcsolat is van közöttük. Az alsó szinten konyha, fürdő-wc és egy nagyméretű, boltívvel elválasztott egy légterű szoba található, míg a felső szint egy légkondicionált, amerikai konyhás nappalival, 3 szobával, folyosóval, fürdővel, wc-vel, kamrával valamint erkéllyel rendelkezik. a tetőtér beépítés kialakítható a házban. A felső szintről egy lépcsőház vezet le az alsó szintre. Innen lehet a tetőtérbe jutni, illetve itt található a kazánház is, amelyben a ház fűtésrendszere található. a fűtést gázkazánnal, vagy vegyes tüzelésű kazánnal lehet biztosítani. A ház még rendelkezik egy külső wc-vel, illetve egy kívülről megközelíthető dupla ajtós tárolóhelységgel. Az 1120 m2-es telken számos melléképület található. a ház mellett, garázs, fedett fatároló, kb. 30 m2-es fűthető műhelyépület, fedett terasz, sátortetős két szobás kisház és tárolók találhatók. a telken 380V-os csatlakozási is elérhető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Központi fűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Biró Dániel
+36 20 419 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Biró Dániel
+36 20 419 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY