Eladó ház Kakucs 88 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kakucs 88 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8195763
Frissítve: 15 napja

Kakucs eladó családi ház 3 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
510 227 Ft/m²
88 m²
Alapterület
1094 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 071 Ft
Második évtől
186 281 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kakucson, egy különleges családi ház várja új tulajdonosát, amely kiváló választás mindazok számára, akik nyugalomra és minőségi életkörülményekre vágynak. Az ingatlan egy 1090 m2-es telken helyezkedik el, és 88 m2-es alapterülettel rendelkezik, így bőséges teret biztosít családjának. A ház masszív beton alapon fekszik, falazata tégla és vályog, amely kiváló hőszigetelést és otthonos hangulatot teremt. A belső tér praktikus elosztású: előszoba, konyha-étkező, közlekedő, 3 szoba, fürdőszoba-wc és tároló helyiség található benne. A teljes felújítás során minden nyílászáró és padlóburkolat kicserélésre került, valamint a vízvezeték, csatorna és elektromos hálózat is megújult. A fürdőszoba is teljeskörűen felújított, új bojlerrel, fürdőkáddal és zuhanyzóval lett ellátva - a zuhanykabin beépítése az új tulajdonos kreativitására vár. Az épület 15 cm-es mennyezeti szigetelése és a gáz-cirkó fűtés mellett, két hűtő-fűtő klíma gondoskodik az ideális hőmérséklet eléréséről minden évszakban. Így az energiatakarékosság és komfort mai igényeknek megfelelően biztosítva van. Az ingatlan központi elhelyezkedése révén minden fontos létesítmény – iskola, óvoda, bölcsőde, pékség, bevásárlási lehetőségek – néhány perc alatt elérhető. Az M5-ös autópálya közelségének köszönhetően Budapest is mindössze 20-25 perc alatt megközelíthető autóval. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Ez a kiváló állapotú, felújított családi ház várja, hogy otthona lehessen.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
E
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállókertkapcsolatosbeépített konyhabútorklímaredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 677 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 677 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY