Eladó ház Kakasd 85 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kakasd 85 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7825641
Referenciaszám: HZ055035
Frissítve: 21 napja

Kakasd eladó családi ház 3 szobás: 18 millió Ft

18 millió Ft
211 765 Ft/m²
85 m²
Alapterület
5045 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 56 955 Ft
Második évtől
74 678 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csodás panoráma Kakasdon!Kakasd egy 1700 lelkes település Tolna vármegyében, Szekszárd (14 km) és Bonyhád (8 km) között, a 6-os számú főút mentén fekszik.  A településen található óvoda, általános iskola, orvosi rendelő és gyógyszertár is, valamint a híres Anna cukrászda és az országos hírű Hilcz Autóház is.Kakasdon megáll a Paksi Atomerőműhöz szállító munkásjárat!Ezen a rendezett, folyamatosan fejlődő településen található ez a 70 nm-es vályog szerkezetű, cserép tetős parasztház, amely  5045 nm-es telken fekszik. A házhoz tartozik még egy tároló, ami egyben padlásfeljáró is, illetve innen nyílik a kamra és a hűvös pince is. Az udvaron található egy ól is, ami haszonállatok tartására alkalmas. A tornácról két bejárat is vezet az ingatlanba. Az egyik bejárat a konyhába, a másik egy szobába nyílik. A konyhából juthatunk a fürdőszobába és az egybe nyíló szobákba is. Két szoba betonozott, szigetelt aljzatú, egy szoba és a konyha pedig hajópadlóval van burkolva. Az összes helyiség ki lett festve 2022-ben. A fürdőszoba 2021-ben készült.A nyílászárók még az eredetiek, fából készültek. A tornác cementlappal van lerakva és gyönyörű, kézzel faragott oszlopok díszítik. Fűtés jelenleg nincs, de a kályhák helye és a kémények meg vannak. Víz, villany és csatorna az ingatlanban, a gáz pedig a telken belül van.Az udvarban gyümölcsfák is találhatóak és feljebb sétálva gyönyörű panorámás kilátás tárul elénk. A ház szerkezetileg nagyon jó, nincs felázva, leázva, valamint a tetőszerkezet is jó állapotú, száraz, masszív. Falusi CSOK-ra alkalmas, melyet dombóvári irodánkban is igénybe lehet venni!Csere szóba jöhet szekszárdi, vagy bonyhádi 1,5-2 szobás lakásra értékegyeztetéssel!Ha szeretne egy nyugodt, csendes utcában élni, ahol csodás panorámára ébredhet minden reggel, ugyanakkor közel van a megyeszékhely, akkor ne keressen tovább, megtalálta!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Janka Georgina Duna House - Dombóvár, Hunyadi tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 321 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Janka Georgina Duna House - Dombóvár, Hunyadi tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 321 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY