Eladó ház Kajászó 118 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kajászó 118 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8227254
Frissítve: 16 napja

Kajászó eladó családi ház 4 szobás: 86,5 millió Ft

86,5 millió Ft
733 051 Ft/m²
118 m²
Alapterület
800 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 273 701 Ft
Második évtől
358 871 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha új építésű házban szeretnéd folytatni az életed, de nem akarsz az építkezés „borzalmaival” küzdeni, mindenképp olvass tovább. Tudom, mindenki a főváros közelében szeretne élni, de azt hiszem, a telekárak összehasonlítása után elgondolkodtató, hogy érdemes-e 20 perccel többet utazni? Falusias környezet, de minden, ami a mindennapi élethez szükséges, megtalálható. A jelenlegi támogatási rendszer szerint akár 50.M.Ft -ot is igénybe vehetsz a költségvetés növelése érdekében. Amit kínálok: Mini lakóparki környezetben, (négy önálló családi ház) panorámás, 800 nm-es telken, 100 nm nettó lakótérrel rendelkező, amerikai konyhás nappali+3 hálóval épülő ház. Mivel csak megrendelésre építünk, ezért először meg kell vásárolnod a telket, (15 M.) ezt követően tudunk mindent pontosítani. Az elmúlt években közel 300, általunk felépített háznak lettek Boldog Tulajdonosai. Ha szeretnél személyesen meggyőződni a technológia előnyeiről, bemutatóházunk valamelyikében erre is van lehetőség. A hitel útvesztőjében is segítünk eligazodni. Tulajdonképen az első beszélgetéstől egészen a beköltözésig mindent leveszünk a válladról, intézünk helyetted, élheted nyugodtan a megszokott életed. Természetesen, ha máshol találod meg a megfelelő telket, vagy esetleg már rendelkezel is vele, akkor is hívj bátran, a folyamat ugyanaz. És mint általában a mesék végén olvashatjuk: aki nem hiszi, járjon utána!!! Ehhez csak a hirdetésben lévő telefonszámot kell felhívnod és máris indul a folyamat.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2025
Energetikai besorolás:
A
Napelem:
Nincs
villanyvízösszkomfortoskocsibeállókertjó beosztásúcsendesamerikai konyhakamragardróbalacsony közös költség

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Oszlányi-Molnár Éva HOMES4YOU Az iroda összes hirdetése
+36 30 188 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Oszlányi-Molnár Éva HOMES4YOU Az iroda összes hirdetése
+36 30 188 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY