Eladó ház Kajászó 89 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kajászó 89 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8205051
Referenciaszám: M285516
Frissítve: 20 napja

Kajászó eladó családi ház 3 szobás: 29,5 millió Ft

29,5 millió Ft
333 334 Ft/m²
89 m²
Alapterület
1446 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 93 343 Ft
Második évtől
122 389 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÁRCSÖKKENÉS! FELÚJÍTANDÓ CSALÁDI HÁZ REMEK ELHELYEZKEDÉSSEL, MEGFIZETHETŐ ÁRON 29 500 000.-Ft! Budapesttől fél órányi autóútra, Kajászó csendes, aszfaltozott utcájában családi ház eladó. A ház 1965-ben épült kőből és téglából, melyet végig egy család lakott, ezalatt karban volt tartva, a 70-es években tovább bővítették 2 szobával. A ház szerkezete masszív, ugyanakkor az elmúlt években már üresen állt, így ez a falak állapotán meglátszik, korszerűsítése, felújítása indokolt lehet. Az ingatlan több lehetőséget is rejt magában. Felújítással, átalakítással egy igazán jól élhető otthon varázsolható belőle, de akár a nagy telek adta lehetőséggel élve, egy új épület létesítése is megvalósítható. Mindezt a HÉSZ is lehetővé teszi. A közelben óvoda amit a közelmúltban felújítottak és hamarosan bölcsődével is bővülni fog, iskola, közért, templom, mind séta távolságra. Főbb paraméterek: telek nagysága: 1446 nm ház hasznos alapterülete: 88,5 nm + 18,5 nm pince összközműves: víz,-csatorna, villany, gáz Az ingatlan CSOK +-ra alkalmas. Kajászó Budapesthez való közelsége révén népszerű a városból kiköltözni vágyók körében, és egyre több építkezés is van a településen. A szintén közelben lévő Székesfehérváron nívós az egészségügyi ellátás ami az ideköltözőknek szintén fontos lehet. Velencei tó alig 15km-es távolságra. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Amennyiben felkeltette érdeklődését, szívesen állok rendelkezésére, a hét minden napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cséffalvay-Hunkár Zsuzsanna Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 339 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cséffalvay-Hunkár Zsuzsanna Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 339 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY