Eladó ház Kajárpéc 163 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kajárpéc 163 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8098080
Referenciaszám: M271986-4636764
Frissítve: 2 napja

Kajárpéc eladó családi ház 3 szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
152 761 Ft/m²
163 m²
Alapterület
1121 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 788 Ft
Második évtől
103 305 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr-Moson-Sopron vármegyében, a Győri járásban, Kajárpécen, nyugodt, csendes településen kínálok megvételre egy felújításra szoruló163 m2-es házat 1121 m2 területű telken. Kajárpéc Győrtől 25 kilométer távolságra, a Sokorói-dombság délnyugati szélső dombsorának lábánál helyezkedik el. A legközelebbi vasúti csatlakozási lehetőség a gyömörei vasútállomás. A település jól strukturált, megtalálható: óvoda, iskola, orvosi rendelő, bolt, posta, buszmegálló. A környék csendes és nyugodt. A tégla szerkezetű ingatlan 3 teljes értékű szobából, előszobából, közlekedőből, 2 konyhából és étkezőből, fürdőből, WC-ből, valamint kamrából, több tárolóból, pincéből és garázsból áll. Az udvari rész teljesen rendezett, körbekerített, kerti csappal, gyümölcsfákkal. Minden megtermelhető a kertben akár egy nagyobb család szükségletéhez. Téli hideg napokon a ház melegéről kályhák és cserépkályha gondoskodik. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A közművek közül gáz nincs, a vezetékes víz és a villany be van vezetve a házba, a csatornára pedig csak részben van rákötve, derítő is van. A ház szerkezetileg és statikailag kiváló, stabil. Tetőszerkezete korának megfelelő állapotú, cserépfedésű. A nyílászárók anyaga fa, szimpla üvegezéssel, redőnnyel. A ház elhelyezkedése szempontjából meglehetősen jó adottságokkal rendelkezik, tágas, világos terek, sok helység és nagy udvar tartozik hozzá. Ajánlom mindazon érdeklődők figyelmébe, akik falun, de mégis egy városhoz közel, nyugodt családias környezetben keresnek otthont. Alakítsa saját ízlése szerint, varázsoljon belőle egy kellemes családi otthont! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is. Amennyiben felkeltette érdeklődését az általam kínált ingatlan, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1959
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hernádi-Rabi Erika Bernadett OTPip - Tét Győri út 33 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 791 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hernádi-Rabi Erika Bernadett OTPip - Tét Győri út 33 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 791 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY