Eladó ház Jászszentandrás 115 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Jászszentandrás 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8127481
Referenciaszám: H485413
Frissítve: 1 hónapja

Jászszentandrás eladó családi ház 4 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
346 957 Ft/m²
115 m²
Alapterület
1691 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sziasztok! 3.000.000.-ft-al csökkentettük az árat. Fiatal felnőttek figyelem! Ha kertvárosi lakásra vágytok, amelyet Falusi Csok kompatibilis, akkor itt a lehetőség! Jászszentandrás egyik legfelkapottabb részén, a Bartók Béla utcában található ez a csodás, tehermentes ingatlan, amely azonnal beköltözhető állapotban várja új tulajdonosát. Az 1691 m2-es dupla telken 2 családi ház található. - A NAGYOBBIK ház 80 m2-es alapterületű.tégla építésű, Az épület kiváló külső hőszigeteléssel rendelkezik, így a hideg téli hónapokban is kellemes és meleg otthont biztosít A házban kettő szoba előszoba, dolgozószoba, nagyméretű konyha+étkező, fürdőszoba, külön wc, előszoba és fedett terasz található. Hatalmas konyhában beépített konyhabútor van, mosogatógéppel. A fürdőben és wcben törölközőszárító van felszerelve IMMERGAS tipusú hőfokszabályozós gázcirkó biztosítja a fűtést a nagyobbik épületben. A teljes fűtésrendszert felújították, ujra csövezték, kicserélték a radiátorokat. A KISEBBIK ház 35 m2-es, vályog falazatának köszönhetően nagyon jól tartja a meleget. A házban 1 szoba, konyha, étkező, és egy vizes blokk található A kisebbik ház alatt egy kb:15 m2-es pince helyezkedik el.. Kicsi ház igény szerinti felújítása után, akár vendégháznak is kialakítható. 10 éve történt felújítás során mindkét házban kicserélték a nyílászárókat, redőnyös műanyag ablakok lettek beszerelve. Felújításkor a nagyobbik ház 10 cm-es szigetelést kapott. Az ingatlan állapota átlagos, de bővítési lehetőséggel rendelkezik, így lehetőséget biztosít arra, hogy a saját ízlésed szerint alakítsd ki a lakásodat. A nappali, a 3 szoba, a 7 nm-es terasz és a garázs férőhelyekkel mind-mind a kényelmedet szolgálják. A kerti tároló is praktikus megoldás, amely biztosítja a rendet és a tisztaságot. A telek mérete 1691 nm, így a rendezett kertben a család minden tagja megtalálhatja a neki megfelelő elfoglaltságot. Az udvaron, a kisebb épülettel összeépítve, kazánház, fedett tároló, és egy 15 m2-es garázs található. A fedett , /kb: 30 m2-es/ tároló rész, és a garázs térkővel burkolt. Az ingatlan kertkapcsolatos, így a kertben eltöltött idő kellemes kikapcsolódást nyújt. A kertben fúrt kút , és a termő gyümölcsfák mégjobban hozzájárulnak az otthon érzéséhez. Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt a környék ellátottsága kiváló, így mindent megtalálsz, amire szükséged van. Az ingatlan kitűnő közeledési lehetőségekkel rendelkezik, így autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A környék biztonságos és csendes, így a nyugodt életet kedvelőknek ideális választás. Ha bármilyen kérdésed van az ingatlannal kapcsolatban, ne habozz, keress minket bizalommal! Az ügyfeleink elégedettsége számunkra a legfontosabb, így minden kérdésedre szívesen válaszolunk. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és vedd meg most ezt a csodás ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Terasz:
7 m²
Energetikai besorolás:
F
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Andrea Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Andrea Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY