Eladó ház Jászladány, Bajcsy-Zsilinszky telep 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Jászladány, Bajcsy-Zsilinszky telep 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7708106
Referenciaszám: HZ017977
Frissítve: 21 napja

Jászladány eladó családi ház 4 szobás: 6,9 millió Ft

6,9 millió Ft
76 667 Ft/m²
90 m²
Alapterület
618 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 21 833 Ft
Második évtől
28 627 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jászladányban a központtól 700 m-re és a horgásztó közelében  eladó amerikai konyhás nappali + 3 szobás családi ház! Az ingatlan összközműves, tehermentes és akár 60 nap múlva birtokba is vehető! Idén a teljes villanyhálózat áthúzásra került - rézvezetékek kerültek beépítésre. A villanyóra 32 amperes, éjszakai áram pedig 20 amperes, melyről a melegvizet adó villanybojler gondoskodik. Az otthon melegéről 2 db gázkonvektor és 1 db kandalló gondoskodik. 4 éve az ablakokon lévő redőnyök is kicserélésre kerültek, valamint a nagy szoba ablaka is. A fürdőszobában szintén ekkor került be az új kád.Az ingatlan elosztása jó, hatalmas terekkel. 2 bejáraton keresztül is megközelíthető a ház. A régi veranda beépítésre került, melyből 3 előszoba lett kialakítva (itt akár még az egyikből egy 8 m2-es szobát is ki lehet alakítani. Az egyik előszobából az amerikai konyhás nappali nyílik, mely 22 m2-es. Továbbhaladva a középső előszobán (másik bejárat a házba) keresztül jutunk a nappali szobába, melyből jobbra a nagy szoba és balra egy kisebb szoba nyílik. Emögött található a tágas fürdőszoba mosdóval.Az épület mellett 4 db tároló is építésre került, melyből kettő nyitott - 2 db pedig zárt tároló.A ház körül díszkert van rengeteg, szép virággal, hagymás növényekkel - hátsó részében pedig több gyümölcsfa (szilva, körte, alma, őszibarack, sárgabarack, meggy és cseresznyefákat találunk. EMelett még ribizli, málna, földieper és szőlő is ületetésre került.A közelben több horgásztó van! KÉSZPÉNZES VEVŐT várunk az ingatlan nem hitelezhető!Szomszédok nagyon jók - idősebbek, csendes és rendezett utca!Gépkocsi beállási lehetőség is van - akár 2-3 személyautó részére az udvarban. A kert teljesen körbekerített - kerítéssel ellátott.A központ 700 m-re található! Dohánybolt, orvosi rendelő, iskola, polgármesteri hivatal stb. megtalálható!Buszmegálló 400 m-re a háztól (JÁsziványba és Jászapátiba lehet közelekedni).Vonatállomás 1 km-re található: Újszász, Szolnok, Vámosgyörk helyekre mennek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Mária Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Mária Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY