Eladó ház Jászkisér 152 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Jászkisér 152 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8168248
Referenciaszám: 44045
Frissítve: 19 napja

Jászkisér eladó családi ház 3 szobás: 1,9 millió Ft

1,9 millió Ft
12 500 Ft/m²
152 m²
Alapterület
2238 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CasaNetWork Jászberényi Ingatlaniroda megvételre kínál Jászkiséren 152 m2-es, 3 szobás, erősen felújítandó vagy bontandó állapotú családi házat alábbi paraméterekkel: - Cégek számára telephelynek javasolt. Sok pályázati lehetőség és kedvező helyi adók. Az ingatlan jellemzői: - 1960-as években épült terméskő alapra vályogból. Erősen felújítára szorul, a bontástól még meg lehet menteni. Terméskő alapra épült, aminek köszönhetően nem süllyedtek meg a falak, alulról nem kapott nedvességet. A tető hibái miatt viszont több helyen is erősen megáztak a falak. A tetőt meg tudják így is tartani, nagyobb megrogyás nincs a tetőn. A jó elosztás lehetővé teszi, hogy a házhoz építettet tárolóból további helyiségek is kialakíthatók, - Az ingatlanban található helyiségek: szobák (20 m2, 12 m2 és18 m2), konyha 10,5 m2, előszoba 13 m2, fürdő+wc 6 m2, kamra 4,5 m2, tároló 48,75 m2, fedett terasz 18,75 m2, - A nagy telek 2238 m2 telek gazdálkodásra is alkalmas, akár ketté is mérhető, az ingatlanhoz még ólak is tartoznak, A környék jellemzői: - A közelben (15 perc sétára) iskolák, óvodák, bölcsődék, boltok, piac, orvosi rendelő, gyógyszertár található. A vasútállomás 20 perc sétával elérhető. Továbbá  parkosított horgásztó várja a kikapcsolódni vágyókat. A helyi és környező városok ipari parkjai sok munkalehetőséget biztosítanak. A környékbeli gyárak ingyenes céges buszjáratokkal segítik a munkába járást.  - Az ingatlant cégek, gazdálkodók és a nagyobb kihívásokat vállaló családok számára ajánljuk. /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Amennyiben az  182100299 eladó Jászkiséren található családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Csaba CasaNetWork Jászberény Az iroda összes hirdetése
+36 20 515 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Csaba CasaNetWork Jászberény Az iroda összes hirdetése
+36 20 515 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY