Eladó ház Jászkisér, Fő út 13. 130 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Jászkisér, Fő út 13. 130 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8157825
Frissítve: 29 napja

Jászkisér eladó családi ház 3 szobás: 9 millió Ft

9 millió Ft
69 231 Ft/m²
130 m²
Alapterület
925 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 28 478 Ft
Második évtől
37 339 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A 130 nm-es ÜZLETHÁZban három kirakattal rendelkező BOLT helyiség került berendezésre a 2000-es évek elején (19 nm, 15 nm, 48 nm). Az áramellátást ekkor átvezetékelték, felbővítették, a 3 méter feletti belmagasságot álmennyezettel megszüntették. Szpot megvilágítást szereltek be. WCket és kézmosókat bojlerekkel létesítettek mindhárom üzlet végébe. Így lehetőség van az új tulajnak 3 külön üzlet nyitására/bérbeadására vagy a lefalazott átjárók újranyitásával egy nagy üzlet (68 nm) kialakítására. Az üzletek jelen formájukban is használhatóak — eddig is bérbe voltak adva— , igény szerinti esztétikai felújításuk esedékes. Az üzletek mögött szerkezeti felújításra szoruló raktárrészek vannak (8nm, 16 nm, 10nm) és egy terasz. (Lásd az alaprajzon.) Az épület mögött a szomszéd mellékutcából megközelíthető telek tartozik az ingatlanhoz (925 nm), ahol rakodójárművel kényelmesen lehet forogni, hátulról pakolni. Műszaki paraméterek: — 80 cm mély TERMÉSKŐ lábazatra épült, vastag vályog falazattal, tető héjazata pala, beázás nincs — Alacsony rezsijű, könnyen kifűthető — Azonnal birtokba vehető — Jászkiséren belül kitűnő a lokációja: főutcai és központi elhelyezkedésű, forgalmas helyen található — Tulajdoni lap szerint lakóházként szerepel, ezt a funkciót is könnyen vissza lehet alakítani benne. Ha felkeltette érdeklődését a hirdetésben szereplő ÜZLETHÁZ, keressen bizalommal, akár hétvégi megtekintés is lehetséges.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Nincs fűtés
Energetikai besorolás:
I
villanyvízcsatornakertkertkapcsolatosjó közlekedésűvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Aranylak Ingatlan Dankó Adrienn irodája Az iroda összes hirdetése
Telefonszám nem elérhető
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Aranylak Ingatlan Dankó Adrienn irodája Az iroda összes hirdetése
Telefonszám nem elérhető

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY