Eladó ház Jászkisér 69 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Jászkisér 69 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8106503
Referenciaszám: 43653
Frissítve: 18 napja

Jászkisér eladó családi ház 2 szobás: 13,9 millió Ft

13,9 millió Ft
201 449 Ft/m²
69 m²
Alapterület
1101 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 43 982 Ft
Második évtől
57 668 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Casanetwork Jászberényi Ingatlaniroda megvételre kínál Jászkiséren 69 m2-es, 2 szobás, jó állapotú családi házat, hőszigetelt műanyag nyílászárókkal az alábbi paraméterekkel: - Falusi CSOK felvehető az ingatlanra. Az ingatlan jellemzői: - 1978-ban épült szilikát falazattal erős, szigetelt, beton alapra. A falak szárazak, nem vizesednek nem repedezettek. A cseréptető jó állapotú, nem szorul felújításra. A fürdőszobát és a WC-t 2014-ben újították fel, ekkor cserélve lettek a vízvezetékek és a nyílászárók is hőszigetelt műanyagra. Fűtésről gázkonvektorok és a folyosón egy kandalló gondoskodik, mely önmagában is képes felfűteni az egész házat. A meleg vízzel gázbojler látja el a házat, ami szintén a felújtáskor lett beépítve. - A házzal egybe épített melléképületekkel bővíthető akár 100 m2-re is az ingatlan, így három gyerekre is felvehető a Falusi CSOK. - Az ingatlanban található helyiségek: szobák ( 18,53 m2 és 15,00 m2) laminált padlóburkolattal, folyosó 7,95 m2 járólap padlóburkolattal, konyha és étkező 17,52 m2 járólap padlóburkolattal, Fürdőszoba 4,51 m2 járólap padlóburkolattal, WC 2,58 m2 járólap padlóburkolattal, kamra 2,98 m2 PVC padlóburkolattal, fedett terasz 5,33 m2 járólap padlóburkolattal, garázs 17,35 m2 beton padlóburkolattal. - Az 1101 m2-es telken további, még jó állapotú melléképületek, melyek nyárikonyha és tárolókként funkcionálnak. Továbbá ólak és konyhakert, 2 darab fúrt kút is van a szépen karbantartott telken. A környék jellemzői: - Közel a település széléhez, lakóövezeti részen, kis tóval szemben. A településen iskolák, óvodák, bölcsődék, boltok, piac, orvosi rendelő, gyógyszertár található  amely 20 perc sétával elérhető. Továbbá  parkosított horgásztó várja a kikapcsolódni vágyókat. A helyi és környező városok ipari parkjai sok munkalehetőséget biztosítanak. A környékbeli gyárak ingyenes céges buszjáratokkal segítik a munkába járást.  - Az ingatlant kisebb családoknak és idősebb házaspároknak is egyaránt ajánljuk. /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Amennyiben az  182100283 eladó Jászkiséren családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Csaba CasaNetWork Jászberény Az iroda összes hirdetése
+36 20 515 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Csaba CasaNetWork Jászberény Az iroda összes hirdetése
+36 20 515 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY