Eladó ház Jászjákóhalma 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Jászjákóhalma 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8135333
Referenciaszám: 217500440
Frissítve: 26 napja

Jászjákóhalma eladó családi ház 4 szobás: 28,9 millió Ft

28,9 millió Ft
240 833 Ft/m²
120 m²
Alapterület
550 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 445 Ft
Második évtől
119 900 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy kétszintes családi házat, melynek az alsó szintje 60m2-es. Itt találhatóm egy közlekedő, ahol az emeletre vezető lépcsőnek a helye megtalálható. Innen nyílik egy gyönyörű napfényes étkező, mely mellett a konyha és a kamra kapott helyek. Ezen falak többsége válaszfal, így könnyen egybe nyitható, ezáltal kialakítható egy mai modern konyha. Az alsó szinten kapott még helyet egy szintén nagyon világos nappali, melynek terasz kapcsolata ideális. A földszinten kapott még helyet egy különálló mosdó és fürdőszoba.  A ház 10 cm-es hungarocell szigeteléssel ellátott, a nemesvakolat színének kiválasztása az új tulajdonosra vár.  A plusz potencia az ingatlanban az emeleti rész, mely további 60 m2 hasznos alpterüle lenne, melynek beépítése, falusi CSOK igénylése esetén bővítésnek számít, így az állami támogatásból finanszírozható! Itt a tervek szerint 3 szoba, valamint egy fürdőszoba és egy közlekedőnek lenne helye. A válaszfalakhoz szükséges tégla az emeleten megtalálható. Az elrendezés változtatásának lehetősége pedig adott, mivel jelenleg az egész egy térben helyezkedik el.  A tető kiváló állapotú, és minőségi cserepezésével új tulajdonosának még hosszú évekig nem lesz gondja.  A fűtésről központi rendszer gondoskodik, mely vegyestüzelésű kazánnal, mely a picében kapott helyet, és gázkazánnal is biztosított. A közlekedőben pedig még egy klíma is felszerelésre került.  A telek két utcára nyílik. A teleken található még egy kéthelyiséges melléképület, melyben víz is bevezetésre került, mivel a belső helyiségben egy ideig konyha működött, és annak berendezése a vételárba bele tartozik. A melléképülethez tartozik egy nyitott tároló is, mely autóbeállásra is alkalmas Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, vagy további kérdése lenne keressen bizalommal!    

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1991
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsétkezőpincevízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laguel-Csőke Anita koRRektotthon.hu Az iroda összes hirdetése
+36 30 470 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laguel-Csőke Anita koRRektotthon.hu Az iroda összes hirdetése
+36 30 470 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY