Eladó ház Jászfelsőszentgyörgy 72 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Jászfelsőszentgyörgy 72 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8223988
Feltöltve: 19 napja

Jászfelsőszentgyörgy eladó családi ház 3 szobás: 15 millió Ft

15 millió Ft
208 333 Ft/m²
72 m²
Alapterület
767 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 47 463 Ft
Második évtől
62 232 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csak a Delta Ingatlan kínálatában! 1 gyermekes Falusi CSOK-ra és CSOK+ hitelre alkalmas ingatlan! Jászfelsőszentgyörgyön 3 szobás, 72 m2-es családi ház 767 m2-es telken eladó! Jellemzők: - a vályog falazattal épült, északi fekvésű ingatlanban 3 szoba, konyha, fürdő+ WC és spájz kapott helyet - az épület nyereg tetős, cserép fedéssel - fűtésről kombi kondenzációs gázcirkó gondoskodik amelyhez 5 db. lapradiátor kapcsolódik - a meleg vizet szintén ez a készülék állítja elő - 2 éve kezdődött el az épület belsejének felújítása, ami magában foglalja az elektromos rendszer megújítását, a teljes fűtési és vízvezeték rendszert - ez idő alatt készült a fürdőszoba és a többi helyiség fal ill. padló burkolata is - kivétel ez alól az utcára néző szoba, melynek rendbe tétele az új tulajdonosra vár - a tejes bútorzat marad és a vételár részét képezi - szintén az árban foglaltatik az utcai szobára megvásárolt de eddig be nem épített laminált parketta is - a két bejárati ajtó és minden ablak szintén az elmúlt 2 évben műanyagra lett cserélve - az utcai ablakok védelméről redőnyök gondoskodnak - a nyitott folyosó beépítésével akár még 30 m2 hasznos alapterület is nyerhető - a kert minden oldalról kerített, rendezett, az itt található diófa ad termést és nyáron árnyékot tulajdonosának - öntözés vezetékes vízzel üzemelő kerti csapról történik - vezetékes vízellátás, szennyvíz elvezetés, elektromos áram és gázellátás megoldott - az eladásra kínált ingatlan jelenleg nem lakott, rövid határidővel birtokba vehető A község központja néhány perces sétával elérhető ahol üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda,posta,  polgármesteri hivatal, buszmegálló található. A legközelebbi város Jászberény, járási és kulturális központ, közúton 10 perc alatt elérhető. A város változatos munka és kikapcsolódási lehetőséget kínál a környező települések lakói számára is. Jászfelsőszentgyörgyön halad át a Jászberény, Budapest Stadionok buszjárat amellyel óránként utazhat a két város irányába. Nem rendelkezik a kiszemelt ingatlan teljes vételárával? Teljes körű bank semleges hitel és CSOK ügyintézésben irodánk segítségére lesz Önnek. A hirdetésben szereplő adatok az Eladó(k)-tól származnak, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk! ELADNÁ INGATLANÁT? HIRDESSE NÁLUNK KEDVEZŐ FELTÉTELEKKEL! - Alacsony sikerdíj - Nagy vevőkör - Teljes körű ügyintézés - 10 év tapasztalat Keressen elérhetőségeimen! Köszönöm.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállókertcsendeskamrateraszbútorozottvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Suri Ferenc Horváth Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 209 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Suri Ferenc Horváth Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 209 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY