Eladó ház Jászdózsa 69 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Jászdózsa 69 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8230270
Referenciaszám: 44467
Frissítve: 2 napja

Jászdózsa eladó családi ház 2 szobás: 19,5 millió Ft

19,5 millió Ft
282 609 Ft/m²
69 m²
Alapterület
548 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 61 701 Ft
Második évtől
80 902 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Jászberényi Casanetwork Ingatlaniroda megvételre kínálja Jászdózsa csendes utcájában lévő, az 1980-as években épült, 2 szobás, részben felújítandó, polgári jellegű családi házat. Paraméterek, jellemzők: - vályog téglából épült, a falak vastagsága 60 cm,  - területe: 69 nm,  - telekterülete: 548 nm,  - padlóburkolatok: parketta és járólap,  - fűtése: gázkonvektorral és vegyes tüzelésű kandallóval kivitelezhető,  - tetőszerkezete; kontyolt nyeregtető,  - fa-és műanyag dupla szigetelésű külső és belső nyílászárók, részben redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelve,  - hűtő-fűtő split klíma,  - jó szomszédság,  - helyiségek: 1 előszoba, 2 hálószoba, 1 konyha+ étkező, 1 fürdőszoba+ illemhelyiség,  - per, igény-és tehermentes,  - az udvarban megtalálható még egy tégla építésű, fedett, zárható garázs ( 35 nm ), és egy beton alapra épült, könnyűszerkezetes műhely ( 70 nm ) is, melyet ipari árammal ( 380/400 V ) láttak el. - A 2000 fős településen iskola, óvoda és boltok üzemelnek. A Tarna patak kitűnő hely a horgászok és kirándulók számára. A helyi és környező városok ipari parkjai sok munkalehetőséget biztosítanak. A környékbeli gyárak ingyenes céges buszjáratokkal segítik a munkába járást. Amennyiben az 182100316- os azonosító számmal rendelkező hirdetés, vagy bármely, a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését, és személyesen is megtekintené, hívjon a megadott telefonszámon! ( A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek! ) Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivanics Éva CasaNetWork Jászberény Az iroda összes hirdetése
+36 20 227 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivanics Éva CasaNetWork Jászberény Az iroda összes hirdetése
+36 20 227 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY