Eladó ház Jászberény 105 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Jászberény 105 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8284720
Referenciaszám: HZ026484
Feltöltve: 2 napja

Jászberény eladó családi ház 4 szobás: 23,9 millió Ft

23,9 millió Ft
227 619 Ft/m²
105 m²
Alapterület
497 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 624 Ft
Második évtől
99 156 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Főiskola közelében szeretne lakni Jászberényben?Megvételre kínálok egy 4 szobás, 105 nm-es családi házat kihagyhatatlan áron! A magas alapokra épült ingatlanban a legkisebb szoba mérete is 15 nm alapterületű, a belső elrendezése pedig azért is tökéletes, mert mindhárom szoba külön bejárattal rendelkezik!Az ingatlan nem vizes és nem is salétromos, így lakható állapotban van természetesen, de ha ÖN szeretné egy kicsit modernebbé tenni, akkor akár fel is újíthatja a saját ízlésének megfelelően.A fúrott kúttal is rendelkező udvar tökéletes méretű, hiszen a közel 500 nm alapterület nem túl nagy, ám épp elegendő méretű, amelyben az öntözőrendszerrel kiépített kert könnyen karbantartható!Az ipari áram rendelkezésre áll, továbbá egy 25 nm-es melléképület is tartozik ehhez a házhoz.Az ingatlan tehermentes és kiváló szomszédokkal eladó!A főiskola, általános iskola és a vasútállomás gyalogosan is könnyűszerrel megközelíthető.Az ingatlant akár 3 gyermekes családoknak is nyugodt szívvel ajánlható, illetve azoknak is, akik nem ijednek meg egy felújítástól.Amennyiben felkeltette érdeklődését és személyesen is szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal!Irodánkban független és teljesen ingyenes hiteltanácsadással állunk ügyfeleink szolgálatára, amelynek keretében CSOK+, Babaváró támogatás és egyéb, kedvező kondícióval rendelkező - akár egyedi - hitelkonstrukciókkal számolhatnak ügyfeleink!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Velkei Krisztina Duna House - Jászberény, Szabadság tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 584 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Velkei Krisztina Duna House - Jászberény, Szabadság tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 584 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY