Eladó ház Jászberény 130 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Jászberény 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8252226
Referenciaszám: 217500537
Feltöltve: 1 napja

Jászberény eladó családi ház 4 szobás: 62,99 millió Ft

62,99 millió Ft
484 538 Ft/m²
130 m²
Alapterület
344 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 199 311 Ft
Második évtől
261 333 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálunk Jászberény Érparti zöldövezetének egyik legszebb utcájában egy családi házat. Az ingatlan 1990-ben szilikátból épült, nagyon jó elrendezésű, egy szintes, 130nm-es társasházi lakás, első és hátsó zárt kertrésszel és 2 db garázzsal. A sorházi jellege egyáltalán nem érezhető az ingatlannak, ugyanis az önálló ház mindkét oldalán 4-4db garázs választja el a szomszédos ingatlanoktól! Ebből 2db garázs a vételár részét képezi mind a kettő oldalon. Az egyik garázsból közvetlen átjárás van a hátsó, belső kertbe, melynek teraszáról az étkező/előszobába juthatunk. A másik garázsból pedig átjárás biztosított az elöl található belső teraszos kertbe, melyből a szélfogón keresztűl ugyancsak az előszobába/étkezőbe jutunk. Ebben a garázsban további helyiség/tároló kapott helyet, melyben egy Vaiillant gázkazán biztosítja a lakás fűtését. Az ingatlant tekintve az első teraszról a szélfogón keresztűl az étkező/előszobába lépve jobbra egy nagyméretű nappali található, szemben a konyha, mellette a hátsó kertbe nyíló ajtó, melybe a hátsóteraszon keresztül juthatunk, balra pedig a parktikusan elszeparált, beépített tolóajtós szekrényekkel rendelkező közlekedő folyosóra lépünk, melyből nyílik: a három különálló szoba, a fürdőszoba (sarokkáddal, zuhanyzóval) és a külön wc.   Az ingatlanban igényes fából készült gépesített konyhabútor található, a fürdőszoba, wc csempézése kiválló minőségű és a járólapok is jóminőségűek. Természetesen az ingatlanra egy kisebb frissítő felújítás ráfér, viszont ár/érték arányban egy nagyon jó vételnek tartom. Amennyiben további információra lenne szüksége keressen bizalommal!   A hitelre se legyen gondja! Bankfüggetlen és Ingyenes szolgáltatásunkkal, kedvezőbb feltételekkel, sorban állás nélkül intézzük pénzügyeit! Keresse ez ügyben is kollégánkat bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramösszkomfortosvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rékasi Richárd Nimród koRRektotthon.hu Az iroda összes hirdetése
+36 30 985 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rékasi Richárd Nimród koRRektotthon.hu Az iroda összes hirdetése
+36 30 985 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY