Eladó ház Jászberény 85 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Jászberény 85 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8245012
Referenciaszám: HZ044316
Feltöltve: ma

Jászberény eladó családi ház 3 szobás: 38,9 millió Ft

38,9 millió Ft
457 647 Ft/m²
85 m²
Alapterület
535 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 123 086 Ft
Második évtől
161 388 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jászberényben a Gyöngyösi út vonzásában megvételre kínálok egy rendkívül stabil alappal és falazattal rendelkező, 80 m2 alapterülettel rendelkező, 2 és fél szobás, központi fűtéses családi házat garázzsal.A betonblokk alapra épült, szilikát falazattal és betonfödémmel rendelkező ingatlan fagerendás tetőszerkezettel és cseréppel fedett. Az ingatlan szerkezetén kívül a tetőszerkezet is rendben van.A masszív ház kiváló alap egy tökéletes otthon kialakításához, amelyben több átalakítási lehetőség is van, de akár ezzel a kialakítással is nagyszerűen használható.Az épület fűtése központi gázkazánról és vegyes tüzelésű kazánról is működhet, a helyiségeket radiátorok fűtik.A villamos hálózat eredeti állapotú, jelenlegi használat mellett jól működik a 3x20A.A kültéri nyílászárók és a bejárati ajtók kétrétegű fa nyílászárók.A konyha tágas és világos, ami a fürdővel együtt felújításra szorul a kor követelményeihez igazodva.A fürdőszoba és wc külön helyiségben lett kialakítva, ami praktikus és ideális megoldás.A parkettás szobák tágasak és jó állapotban vannak.A konyhából kilépve egy privát kis teraszra jutunk és a kazánház is közvetlen elérhető, (akár szobának is kialakítható).Az épület mellett közvetlen található a fedett garázs (15m2), ebből van lejárat egy kis pincének ahol a vegyes tüzelésű kazán érhető el, kazánház alatt lett kialakítva.Az előkerttel is rendelkező ingatlan hátsó részében akár gyümölcsfákat is ültethet vagy saját veteményeskertet is kialakíthat, de akár sütögető építése is lehetséges, ahol egy nagyobb baráti társaság is kényelmesen elfér. Természetesen a gyermekek számára is építhet itt egy privát játszóteret.Az új otthona közelében található egy barátságos játszótér, míg a Gyöngyösi úti boltok rövid sétával elérhetőek innen. Az általános iskola, Posta vagy akár a belváros is mindössze 10-15 perc sétával elérhető.Csendes és nyugodt környékre vágyik? Megvan az igénye egy saját Otthon kialakítására? Akkor tekintse meg az ingatlant és tervezzünk együtt!Irodánkban független és teljesen ingyenes hiteltanácsadással állunk ügyfeleink szolgálatára, amelynek keretében CSOK, Babaváró támogatás és egyéb, kedvező kondícióval rendelkező hitelkonstrukciókkal számolhatnak ügyfeleink!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pap Zoltán IE Duna House - Jászberény, Szabadság tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 739 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pap Zoltán IE Duna House - Jászberény, Szabadság tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 739 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY