Eladó ház Jászberény 129 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Jászberény 129 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8139052
Referenciaszám: 217500292
Frissítve: 26 napja

Jászberény eladó családi ház 3 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
231 783 Ft/m²
129 m²
Alapterület
454 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 609 Ft
Második évtől
124 049 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ingatlan jellemzői: - központi elhelyezkedés - Központi fűtés gáz és vegyestüzelésű kazánnal - 3 szoba külön bejárattal, összesen 130 m2-en - Nagyméretű konyha étkezővel - Több garázs és melléképület   Az ingatlanunk Jászberényben, a posta közelében található, így minden fontos létesítmény, intézmény, és a város központja könnyen és gyorsan elérhető. Az elhelyezkedés kiváló, így ideális választás mindazoknak, akik egy könnyen megközelíthető környéken szeretnének élni. A házat központi fűtés gáz és vegyestüzelésű kazánnal rendelkezik, így biztosítva a kellemes hőmérsékletet a hidegebb napokon is. A nagyméretű konyha étkezővel egy olyan hely, ahol a család és barátok könnyedén összegyűlhetnek egy finom étel elfogyasztására és jó beszélgetésekre, emellett három kényelmes méretű szoba biztosítja a család minden tagjának a saját privát tereket. Az ingatlan több garázst és melléképületet is tartalmaz, így elegendő tárolóhely áll rendelkezésre az autók, kerékpárok, és más eszközök számára. Az ár alkuképes, így lehetőség van az egyeztetett keretek között a megfelelő kompromisszum elérésére. Ha Ön egy megbízható, tágas, és jó elhelyezkedésű családi házat keres Jászberényben, akkor ez az ingatlan Önnek szól! Ne habozzon, és keressen minket a megadott elérhetőségeinken, hogy megtekinthesse ezt az ígéretes lehetőséget!     A hitelre se legyen gondja! Ingyenes, banksemleges szolgáltatásunkkal, kedvezőbb feltételekkel, sorban állás nélkül intézzük pénzügyeit! Keresse ez ügyben is kollégánkat bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskamravízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laguel-Csőke Anita koRRektotthon.hu Az iroda összes hirdetése
+36 30 470 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laguel-Csőke Anita koRRektotthon.hu Az iroda összes hirdetése
+36 30 470 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY