Eladó ház Jászárokszállás 44 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Jászárokszállás 44 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8242801
Referenciaszám: M287477-4740051
Feltöltve: 1 napja

Jászárokszállás eladó családi ház 1+1 fél szobás: 29,5 millió Ft

29,5 millió Ft
670 455 Ft/m²
44 m²
Alapterület
503 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 93 343 Ft
Második évtől
122 389 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében Jászárokszálláson, Jászberénytől 18 km-re, Gyöngyöstől 19 km-re, Budapesttől 90 km-re eladóvá vált egy 44,3 négyzetméter hasznos alapterületű öszkomfortos családi ház 503 négyzetméteres telken. Ideális választás összeköltözni vágyó fiatal pároknak! Modern, gondosan karban tartott családi ház Jászárokszállás csendes környékén. Az ingatlan 2014-ben teljes felújításon esett át, ami több fázisú elektromos hálózat kiépítését, vízvezetékrendszer cseréjét foglalta magába. A szilikát építésű ház betonfödémes tetőszerkezetet kapott, ami lehetővé teszi a tetőtér beépítését. A házban kialakításra került egy nappali, hálószoba, konyha wc és fürdő külön helyiségben, beépített zuhannyal. Az otthon melegéről központi gázfűtés gondoskodik, azonban a nappaliban egy hűtő-fűtő klíma berendezés is található. Kiváló minőségű fa nyílászáróknak és a szigetelésnek köszönhetően az ingatlan alacsony rezsijű, könnyen fűthető és karban tartható. A házhoz tartozik egy tágas udvar, nyársalóval, fedett kocsibeállóval és egy felújított, jelenleg műhelyként funkcionáló melléképülettel. Ha egy kiváló állapotú házra vágyik, ahová csak költözni kell, ez az ideális választás! Keressen bizalommal, a hét bármely napján! Amennyiben az ingatlan vásárlásához hitelre lenne szüksége, az OTP Bank kedvező konstrukcióit tudom ajánlani, irodánkban díjmentes tanácsadással segítjük ügyfeleinket . BABAVÁRÓ hitel megfelelő személyi feltételek mellett igényelhető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
I
összkomfortosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Muhari Hajnalka Emese OTPip - Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 838 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Muhari Hajnalka Emese OTPip - Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 838 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY