Eladó ház Jászapáti 85 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Jászapáti 85 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8265114
Referenciaszám: 44621
Feltöltve: ma

Jászapáti eladó családi ház 2 szobás: 26,5 millió Ft

26,5 millió Ft
311 765 Ft/m²
85 m²
Alapterület
773 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 83 851 Ft
Második évtől
109 943 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Jászberényi Casanetwork Ingatlaniroda megvételre kínál Jászapátin egy központi elhelyezkedésű, 85 m2-es, 2 szobás családi házat! Az ingatlan jellemzői: - a telek területe: 773 m2,  - hasznos alapterület: 85 m2, - 1965-ben vályogból épült a családi ház,  - 2023-ban felújítás történt az ingatlanon, nyílászárók, villamoshálózat teljes körű cseréje, fűtés korszerűsítés, fűtő-hűtő klímák beszerelése, - statikailag rendben, tetőszerkezete stabil, tetőfedés anyaga, cserép, - helyiségek: 2 db nagy szoba, előszoba, konyha étkezővel, fürdőszoba + WC, külön WC, kamra, előkészítő helyiség és pince, - 2 db lemez garázs is van az udvarban, - az otthon melegét cirkó gázkazán, illetve a hűtő-fűtő klímaberendezés biztosítja, - az ingatlan riasztó rendszerrel ellátott, - 400-800 méteren belül megtalálható: piactér, templom, önkormányzat, szociális és védőnői szolgálat, iskola, gimnázium, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, fogorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, Penny, üzletek, boltok,........ Csendes nyugodt környék, a település szélén, lakó övezet. Továbbá termálvizes strand és gyógyfürdő, mely felújításra került és parkosított horgásztavak várják a kikapcsolódni vágyókat. A helyi és környező városok ipari parkjai sok munkalehetőséget biztosítanak. A környékbeli gyárak ingyenes, céges buszjáratokkal segítik a munkába járást. Ideális lehet minden korosztálynak, nyugalomra vágyó idősebb generáció részére, fiatal pároknak, családot tervezőknek, kisgyermekeseknek vagy akár befektetésnek is! A LAKÁST TELJES BÚTORZATTAL IS MEG LEHET VÁSÁROLNI, MEGEGYEZÉS SZERINT!  Amennyiben a fenti 182100321-es azonosító számú eladó jászapáti családi ház, vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bodonyiné Erzsike CasaNetWork Jászberény Az iroda összes hirdetése
+36 20 480 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bodonyiné Erzsike CasaNetWork Jászberény Az iroda összes hirdetése
+36 20 480 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY