Eladó ház Jászapáti 77 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Jászapáti 77 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8135339
Referenciaszám: 217500448
Frissítve: 26 napja

Jászapáti eladó családi ház 3 szobás: 14,99 millió Ft

14,99 millió Ft
194 675 Ft/m²
77 m²
Alapterület
730 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 47 431 Ft
Második évtől
62 190 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy hangulatos3 szobás, tégla kockaház Jászapátin, ideális otthont keresők számára!   A ház kétféle központi fűtéssel rendelkezik, vegyestüzelésű kazánnal és gázkazánnal is ellátva, így biztosítható a megfelelő komfort a téli hónapokban. Az épület szerkezete masszív téglából épült, mely hosszú élettartamot és stabilitást garantál, tetőszerkezete fa sátortető, cserépfedéssel! A hőszigetelt műanyag nyílászárók segítségével optimális hő- és hangszigetelés érhető el, így kellemes környezet teremthető a lakóknak. A három külön bejáratú szoba kényelmes méretű. A központi részben található az étkező, mely mellett egy főzőfülke került kialakításra. Ez igény esetén akár egybe is nyitható az étkezővel. A telek mérete 730 m2, mely biztosít elegendő helyet kerti tevékenységekhez vagy akár további építkezéshez.   A ház alapterülete 77 m2, emellett egy 16 m2-es melléképület is tartozik hozzá, mely sokoldalúan hasznosítható. A melléképületben kapott helyet a vegyestüzelésű kazán, valamint a gázkazán. Egy másik helységben pedig a kamra lett kialakítva. Ezen kívül, van a telken még egy melléképület, további tárolást biztosítva.  Az ingatlan riasztórendszerrel van felszerelve, így biztonságban érezheti magát otthonában.   A telek autóbeállási lehetőséget is biztosít, így a parkolás mindig könnyed és kényelmes. A környék nyugodt, csendes, ideális választás azoknak, akik szeretnének távol lenni a város zajától.   A közelben található termálfürdő kiváló lehetőséget nyújt a pihenésre és kikapcsolódásra. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és tegyen egy lépést álmai otthona felé! Jöjjön el, és tekintse meg ezt a csodálatos ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1972
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosétkezőkamravízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laguel-Csőke Anita koRRektotthon.hu Az iroda összes hirdetése
+36 30 470 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laguel-Csőke Anita koRRektotthon.hu Az iroda összes hirdetése
+36 30 470 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY