Eladó ház Járdánháza 230 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Járdánháza 230 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8136889
Referenciaszám: HZ069354
Frissítve: 22 napja

Járdánháza eladó családi ház 6 szobás: 53,5 millió Ft

53,5 millió Ft
232 609 Ft/m²
230 m²
Alapterület
3080 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 169 283 Ft
Második évtől
221 961 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egertől 38 km re, ez az ingatlan nem csak lakhatásra tökéletes választás, hanem befektetésnek is kiváló, hiszen a környék értékállósága és a ház egyedi jellege miatt hosszú távon is megőrzi vonzerejét. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy egy darab történelmet vihessen haza!Jelenleg vendégház  a felújított épület, gyönyörűen restaurált eredeti nyílászárókkal, korhű bútorokkal próbálja visszaadni az elfeledett falusi időket.A 6 szoba ,2 konyha,3 fürdőszoba tökéletes akár több generáció számára is.Bevezetett vendégkörrel rendelkezik,így megélhetést is biztosít az új tulajdonosnak. A tágas, világos terasz a lakás kiemelkedő része, ahol a kora reggeli kávéját élvezheti vagy baráti összejöveteleknek adhat otthont. A házhoz tartozik egy pince is, amely további tárolási lehetőséget biztosít, vagy akár hobbi helyiségként is funkcionálhat. Biztonsága érdekében a lakás riasztó rendszerrel van felszerelve..Ez a ház minden igényt kielégít, hogy a mindennapok gördülékenyen teljenek. A lakás rendkívül alacsony rezsiköltséggel büszkélkedhet, köszönhetően a hatékony házközponti és gáz kazán fűtési megoldásoknak. Minden helyiség gondosan tervezett, hogy maximális kényelmet biztosítson. Az amerikai konyhás nappali magáért beszél; a beépített konyhabútorok és a modern gépek , miközben a kandalló melegében  is élvezheti a pihenést. Eladó ez a  mesés, 1860-ban épült tégla épületű lakás, amely az elegancia és a modern kényelem tökéletes kombinációját kínálja. Ez a gyönyörű ingatlan kiváló választás azok számára, akik a történelmi hangulatot kedvelik, de nem akarnak lemondani a mai kor igényeinek megfelelő felszereltségről.A kert gondozott, a kilátás pazar.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1860
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kisiván Krisztina Duna House - Budafok, Promontor Udvar Az iroda összes hirdetése
+36 70 628 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kisiván Krisztina Duna House - Budafok, Promontor Udvar Az iroda összes hirdetése
+36 70 628 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY