Eladó ház Jánoshida 107 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Jánoshida 107 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8139061
Referenciaszám: 217500327
Frissítve: ma

Jánoshida eladó családi ház 4 szobás: 13,9 millió Ft

13,9 millió Ft
129 907 Ft/m²
107 m²
Alapterület
443 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 43 982 Ft
Második évtől
57 668 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Jánoshidán, a kastély közelében, egy lehetőségekkel teli felújítandó, tetőteres, tégla építésű ház várja új tulajdonosát! Ez a 107 négyzetméteres ingatlan ideális alapot nyújt ahhoz, hogy egy csodálatos otthont varázsoljon belőle. A házban összesen 4 hálószoba található, amelyek széleskörű lehetőségeket kínálnak a kényelmes és tágas elrendezésre. Az ingatlan területe lehetővé teszi, hogy elképzeléseinek megfelelően alakítsa ki a helyiségeket, legyen szó akár hálószobákról, irodáról, vagy hobbi területekről. A tetőteres elrendezés pedig további lehetőségeket rejt magában, hogy a ház még tágasabb és kényelmesebb legyen. Itt megvalósíthatja álmai tetőtéri hálószobáját vagy akár egy szép dolgozószobát. A környék kiemelkedően szép és csendes, a kastély közelsége pedig varázslatos környezetet teremt.   A természetes szépségek és a nyugodt környezet garantáltan békés és harmonikus életet biztosít. Bár a ház felújítandó állapotban van, ez egy remek lehetőség, hogy saját elképzeléseinek megfelelően alakítsa ki álomotthonát. Képzelje el, milyen csodálatos házzá válhat ez az ingatlan a megfelelő tervezéssel és kreativitással! Ne hagyja ki ezt az izgalmas lehetőséget, hogy saját varázslatos otthonává tegye ezt a felújítandó tégla építésű tetőteres házat Jánoshidán!     3 gyermekes Falusi CSOK igénylése esetén 5 + 5 Mft visszanemtérítendő támogatás is igénybevehető az ingatlan megvásárlásakor!   Ha szeretné megtekinteni az ingatlant vagy további információra van szüksége, kérem, lépjen kapcsolatba velünk a következő elérhetőségeken.    A hitelre se legyen gondja! Ingyenes szolgáltatásunkkal, kedvezőbb feltételekkel, sorban állás nélkül intézzük pénzügyeit! Keresse ez ügyben is kollégánkat bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakocsibeállóvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Völgyi Róbert koRRektotthon.hu Az iroda összes hirdetése
+36 20 926 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Völgyi Róbert koRRektotthon.hu Az iroda összes hirdetése
+36 20 926 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY