Eladó ház Jánosháza 140 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Jánosháza 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8182236
Referenciaszám: HZ046523
Frissítve: 21 napja

Jánosháza eladó családi ház 3 szobás: 31,99 millió Ft

31,99 millió Ft
228 500 Ft/m²
140 m²
Alapterület
982 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 222 Ft
Második évtől
132 720 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jánosházán lakható állapotú 140 négyzetméteres családi ház eladó Hatalmas terekkel, jól átgondolható ingatlant kínálok eladásra a Vasvármegyei Kemenesalja délkeleti részén található településen. Könnyedés megközelíthető gépjárművel a 8-as számú  és a 84-es számú főútról.Az 1985-ös évben épült családi ház falazata tégla,  982 négyzetméteres telken helyezkedik el. Melléképületek és kiskert található rajta.Az ingatlan pár lépcsőfokon keresztül az előtérből érhető el. Itt a közlekedőből a külön helyiségben található WC, a fürdő és az egyik szoba bejárata van. Tovább haladva nappali, nagy szoba, a konyha és a kamra található. Ezt egy teljes egészében újragondolható, most tárolási funkciót ellátó 30 négyzetméteres rész követ, ami külön bejáratról megközelíthető az udvar felől. A nyílászárók ezen helységnél és a konyhánál műanyagok, másutt eredeti állapotú fa nyílászárók.Nem ér véget a ház, mert a következő helyiség műhelyént/ kazánházként 'üzemel'. Innen egy kb. 10 négyzetméteres pincébe is lejuthatunk. Akinek ez a négyzetméter nem elegendő, az a padlásteret is beépítheti, vagy tárolásra használhatja.2020-ban a régi kazán lecserélésre került, így a következő tulajdonosnak erre már nem lesz gondja.Ha csendes utcában, jó környezetben élne Jánosházán mindenképp nézze meg velem!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Andrea Duna House - Szombathely, Kőszegi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 513 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Andrea Duna House - Szombathely, Kőszegi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 513 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY