Eladó ház Izsák 193 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Izsák 193 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8232725
Referenciaszám: M287435
Frissítve: 3 napja

Izsák eladó családi ház 3 szobás: 59,5 millió Ft

59,5 millió Ft
308 291 Ft/m²
193 m²
Alapterület
971 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 268 Ft
Második évtől
246 853 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun vármegye Izsák városában eladásra kínálok egy kétszintes, teljesen alápincézett családi házat. A több szinten, összesen 193 m2-es ingatlan beton alapra tégla falazattal épült. Az összkomfortos otthonban a földszinten egy előtér, nappali, egy szoba, konyha étkezővel, kamra, fürdőszoba, és egy különálló WC kapott helyet. Az emeleten megtalálható egy közlekedő, tároló, fürdőszoba WC-vel, és két szoba. Az utca felőli emeleti szobából egy tágas erkélyre léphetünk ki, melyből újabb két tárolóhelyiség nyílik, valamint a padlásfeljáró is itt található meg. Az ingatlan külső bejárattal rendelkező pinceszintje teljesen beépített, 69,2 m2 nagyságú, mely több helyiségből áll, (külön WC is megtalálható itt). Különlegessége egy fűtött, járólappal ellátott, összejövetelekre tökéletesen alkalmas tágas tér, ahol megtalálható egy bárpult is. A családi ház minden igényt kielégítő design ötletekkel, és helytakarékossági megoldásokkal került kialakításra. Az épület kiváló állapotú hőszigetelt homlokzattal rendelkezik. A külső fa nyílászárók minőségi hőszigetelt, a belső ajtók régi fa típusúak. Az ablakok redőnnyel, és szúnyoghálóval részben ellátottak. Az otthon melegéről gázkazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik radiátoros hőleadással. Nyáron a nagy melegben a kellemes hőérzetet egy, a földszinten elhelyezkedő légkondicionáló biztosítja. A 971 m2-es rendezett telek teljesen körbe van kerítve, melyen kialakításra került több magas ágyás és egy kiskert, mely tavasszal jácintól és nárcisztól pompázik. Ezek öntözésére egy csepegtetős öntöző rendszer is kiépítésre került. A hátsó udvarban megtalálható egy nyitott kocsibeálló, mely akár három gépjármű elhelyezésére is alkalmas. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, központhoz közeli, de mégis kertvárosi, környezete csendes, lakóközössége jó. A közelben többféle bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, posta, kormányhivatal, gyógyszertár, benzinkút, buszmegálló is megtalálható. Az ingatlan megvásárlásához piaci lakáshitel igénybe vehető, melynek ügyintézésében díjmentesen állunk rendelkezésére. Bővebb információért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágoserkélyteraszbútorozottklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács-Szabó Györgyi Kalocsa Szent István király út 49 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács-Szabó Györgyi Kalocsa Szent István király út 49 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY