Eladó ház Iszkaszentgyörgy 92 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Iszkaszentgyörgy 92 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8155946
Feltöltve: 3 hónapja

Iszkaszentgyörgy eladó családi ház 3 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
542 391 Ft/m²
92 m²
Alapterület
2137 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom Iszkaszentgyörgy belterületén található, központi elhelyezkedésű, tehermentes, lakóház, udvar megnevezésű, 2137 nm területű ingatlanomat. A rendezési terv szerint az ingatlan megosztásra alkalmas, a hátsó kertből 800-1100 nm nagyságú építési telek alakítható ki. A település rendezett, kulturált, folyamatosan fejlődik. A közlekedés kiváló, pár perc sétával minden közszolgáltatás elérhető. A ház összközműves, víz, villany, gáz, csatorna bevezetve. CSOK igénybevételére is alkalmas. Az épület hagyományos elrendezésű, tornácos parasztház, amely eredeti jellegének megőrzése mellett 2002-2004 között teljes felújításon esett át. A felújítás során a külső és belső vakolatok, padlózatok, burkolatok (csempe, taposó, laminált padló, szigetelt lambéria, ill. gipszkarton mennyezet), a víz- és villanyvezetékek cserélve lettek, hőszigetelt, zsalugáteres fa nyílászárók kerültek beépítésre. A kedvező elhelyezkedésnek köszönhetően (pl. Balaton fél óra) a felújítás óta az ingatlan nyaralóként funkcionált, ennek megfelelően megkímélt állapotú, nincs lelakva. A lakás helyiségei: 3 tágas szoba, konyha, fürdőszoba és külön wc (össz. 69 nm). Az épület hátsó részén 23 nm-es műhely található ipari árammal, de igény esetén akár lakótérré is alakítható. A fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak, de a kéménybe igény szerint kályha, vagy kandalló is köthető. A meleg vizet gázbojler biztosítja. A vastag falaknak köszönhetően a lakásban nyáron klíma nélkül is kellemes hőmérséklet uralkodik. Az udvarról 19 nm-es boltíves borospince nyílik. Az ingatlanon tiszta vizű, öntözésre alkalmas kút található. A ház mögött hangulatos, árnyékos liget került kialakításra tűzrakóhellyel, hintaállvánnyal, a gyerekeknek lombházzal. Az udvar és a kert parkosított, gondozott, rengeteg dísz- és gyümölcsfa, virágzó cserje található benne. Igény és megegyezés esetén a berendezési tárgyak is adásvétel tárgyát képezhetik.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
H
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornaipari áramkomfortoskertbeépített konyhabútor

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 362 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 362 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY